Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, urecheat de Sorin Cârțu! “Cum să plătești influenceri la club?”

Sorin Cârțu l-a 'urecheat' pe Mihai Rotaru. Fostul președinte de la Universitatea Craiova este dezamăgit de relațiile patronului cu anumiți influenceri.
30.08.2023 | 17:20
Mihai Rotaru urecheat de Sorin Cartu Cum sa platesti influenceri la club
Sorin Cârțu l-a 'urecheat' pe Mihai Rotaru. Fostul președinte de la Universitatea Craiova este dezamăgit de relațiile patronului cu anumiți influenceri.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este una dintre cele mai bune echipe din acest sezon. Cu toate că formația lui Reghecampf a avut an de an condiții de top, salarii mari și jucători de valoarea, gruparea din bănie nu a reușit să câștige campionatul. Pentru acest lucru, dar și pentru alte decizii, Sorin Cârțu l-a ‘urecheat’ pe Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, urecheat de Sorin Cârțu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu l-a ‘urecheat’ pe Mihai Rotaru. Fostul președinte de la Universitatea Craiova nu este de acord cu influencerii din jurul patronului din “bănie”.

ADVERTISEMENT

Cârțu este de părere că oamenii din jurul lui Rotaru care îl sfătuiesc îl aduc în punctul în care lucrurile nu merg bine la echipă, motiv pentru care aceștia nu câștigă campionatul. Un alt punct de vedere este faptul că vin jucători pe salarii mari, dar care nu fac diferența și nu ajută echipa.

“A investit mulți bani la echipă. A și câștigat, dar și pierdut mult din sentimentalism. Și mai erau unii care îl influențau să îl ia pe unul sau pe altul și veneau la Craiova pe salarii bune și nu ajutau deloc echipa. După, chiar și dacă nu era bine, tot pe acei influenceri îi asculta. 

ADVERTISEMENT

Uite, Silva are cel mai mare salariu al echipei. Și nu iese în evidență cu nimic și greșește, iar la fiecare etapă e schimbat la pauză. Și mai sunt pe bancă și alții cu salarii foarte mari și cărora le tremură mâinile, cum e portarul spre exemplu.”, a declarat Sorin Cârțu.

Reproșul lui Cârțu la adresa lui Mihai Rotaru

După înfrângerea Craiovei cu Farul, scor 0-2, fostul președinte din “bănie” a răbufnit. Așa cum a mai susținut și în alte declarații, unul dintre lucrurile principale pe care Sorin Cârțu i le reproșează lui Rotaru este acela că patronul este prea sentimental, ceea face să nu ajute Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

“Singurul lucru pe care i-l reproșez și i l-am spus lui Rotaru este sentimentalismul. D-aia nu s-a reușit mai mult. S-a legat de anumiți jucători, care nu trebuiau să mai fie la echipa asta.

Toți care au pierdut. Am pierdut finala cu CFR. Apoi ne-au bătut Lokomotiv Tbilisi, am ieșit din cupele europene, ne-a bătut Laci. Ia formațiile, de tot ce spun de aceste nereușite, sunt jucătorii ăștia.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Mateiu?) Nu numai Mateiu. Cu ce jucam noi atunci. Cu Vătăjelu. Foarte mulți. Când a fost finala cu CFR, la noi trebuia să fie un declic. Să faci o analiză foarte bună a jucătorilor, pentru că un meci de tipul ăsta nu s-a putut duce din cauza caracterului slab de non-performanță al unora. Au fost depășiți de moment.

Nu aș vrea să cred că o luăm iar ca în anii trecuți. De câte ori jucăm meciuri importante, cedăm. (n.r – Ivan?) Sunt mulți. Treaba cu Ivan. A ratat pe Beer Sheva pe 3 milioane.

I-a tremurat piciorul. Am jucat meci important cu Steaua, a ratat de la 11 metri. Și acum cred că are 5 penalty-uri date. De la Steaua de atunci. Ce înseamnă? Când e meciul foarte important, tremuri. Nu e caracterul ăla puternic, să treci de partida respectivă, sângele rece care se impune la meciurile importante”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mihai Rotaru, urecheat de Sorin Cârțu!

ADVERTISEMENT