Sport

Mihai Stoica a semnat cu altă televiziune! Unde va fi „expert” oficialul de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a semnat cu Telekom Sport. În trecut, oficialul vicecampioanei României a activat la rivalii de la Digi Sport.
17.11.2021 | 11:37
Mihai Stoica a semnat cu alta televiziune Unde va fi expert oficialul de la FCSB
ADVERTISEMENT

Telekom Sport a anunțat, printr-un comunicat oficial, venirea lui Mihai Stoica în echipa de experți a postului TV.

Mihai Stoica a semnat cu Telekom Sport

Inclusiv Mihai Stoica a confirmat această mutare, susținând că îi era dor de „serile în platourile TV”.

ADVERTISEMENT

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăși din nou, telespectatorilor pasionați de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene.

Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica va debuta la Telekom Sport în această seară, de la ora 20:30. Oficialul de la FCSB va fi prezent în emisiunea moderată de Dan Udrea, care îl va avea invitat pe Nicolae Dică.

Comunicat Telekom Sport

„Mihai Stoica a intrat în echipa Telekom Sport

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experți cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică. Prima apariție a lui Stoica este programată în această seară pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea fotbalului românesc, managerul de care se leagă performanțele europene a trei cluburi românești din perioada post-comunistă. Participări în competițiile continentale cu 3 formații diferite: Oțelul Galați, Steaua București și Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League. Trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” și titluri naționale obținute din postura de conducător de club. Desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” și cu numeroase apariții, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România. Acestea sunt principalele motive pentru care Mihai Stoica a fost ofertat de Telekom Sport.

Stoica se alătură unei echipe redutabile de Experți Telekom Sport din care mai fac parte Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilașco, Andrei Vochin și Constantin Zotta. Prima sa apariție este programată în această seară pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, alături de Nicolae Dică, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea”, se arată în comunicatul emis de Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Telekom Sport i-a pierdut pe Basarab Panduru și Cristi Balaj

În această toamnă, Telekom Sport i-a pierdut pe doi dintre cei mai importanți analiști ai săi – Basarab Panduru și Cristi Balaj – astfel că postul TV a fost nevoit să facă un „transfer” important în echipa de experți.

Basarab Panduru s-a alăturat staff-ului condus de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. În timp ce Cristi Balaj a dat curs ofertei venite din partea campioanei CFR Cluj de a deveni președintele grupării din Gruia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT