Sport

Mihai Stoica, atac dur la jucătorii FCSB-ului: „Nu au scuze! Sunt plătiți bine, cu salarii la zi!”

Mihai Stoica a avut un atac dur la adresa jucătorilor FCSB-ului după înfrângerea pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 0-2.
04.12.2023 | 20:33
Mihai Stoica atac dur la jucatorii FCSBului Nu au scuze Sunt platiti bine cu salarii la zi
Mihai Stoica, atac dur la jucătorii FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că jucătorii nu au nicio scuză, amintindu-le că au salarii bune, fiind plătiți la zi, și că așteptările sunt mult mai mari de la ei.

Mihai Stoica, atac dur la jucătorii FCSB-ului

Mihai Stoica i-a atacat dur pe jucătorii FCSB-ului după înfrângerea suferită în duelul cu Oțelul Galați: „Noi de la meciul cu Petrolul avem o mare problemă, nu mai jucăm mare lucru.

ADVERTISEMENT

Acum ce să spun, e ușor să spui că nu a fost Băluță sau că nu a fost Tavi Popescu, dar sunt fotbaliști plătiți bine, cu salarii la zi… nu sunt scuze plauzibile.

Una e să faci cum am făcut cu U Cluj acasă, am primit gol în minutul 90, nu am primit două penalty-uri. Acum, nu meritam nici să terminăm la egalitate”.

ADVERTISEMENT

„La ce jucăm, nici 15 puncte avans nu sunt de ajuns!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că la felul în care evoluează în prezent FCSB, nici 15 puncte în avans nu ar fi suficiente pentru ca echipa să stea liniștită în drumul spre titlu.

„Trebuie vorbit de modul în care se prezintă Oțelul Galați, care se prezintă foarte bine. E disciplinată, e de admirat ce a făcut Dorinel Munteanu acolo.

ADVERTISEMENT

Nu am avut inimă să mă mai uit, se încurcă între ei jucătorii la o fază a noastră. Suntem pe locul 1, la o distanță destul de mare față de locul doi. Nu e distanță liniștitoare, că la ce jucăm nici 15 puncte nu ar fi de ajuns.

N-am văzut să stăm pe teren, aleargă jucătorii, doar că nu aveam deloc idei. Nu poți să vorbești de oamenii din față, dacă nu te ajută cei din spate. Meciul ăsta s-a jucat cu frică”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns să mă bucur că jucăm în deplasare, parcă acolo ne descurcăm mai bine. Din nefericire, săptămâna trecută a venit o confirmare pe care nu mi-o doream”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
3,75 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul FC U Craiova - FCSB din Cupa României Betano