Sport

Remarcatul lui Mihai Stoica după Dinamo – FCSB: „A fost cel mai bun în prima repriză!”

David Miculescu a fost remarcatul lui Mihai Stoica după confruntarea dintre Dinamo și FCSB, terminată cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 1-0.
27.11.2023 | 22:44
Remarcatul lui Mihai Stoica dupa Dinamo  FCSB A fost cel mai bun in prima repriza
Remarcatul lui Mihai Stoica după Dinamo - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că a fost cea mai bună repriză făcută de David Miculescu de la venirea de la UTA și crede în continuare în potențialul tânărului fotbalist, chiar dacă acesta a fost schimbat la pauză.

Remarcatul lui Mihai Stoica după Dinamo – FCSB

Mihai Stoica l-a remarcat pe David Miculescu după derby-ul dintre FCSB și Dinamo, explicând motivul pentru care consideră că acesta va evolua mult în viitor dacă va fi folosit cu regularitate:

ADVERTISEMENT

„Miculescu a fost cel mai bun jucător al nostru în prima repriză. Eu vorbesc cu argumente. Că nu văd eu bine, poate e adevărat. Dar țineți minte ce i-a făcut Amzăr lui Mogoș, l-a făcut zob.

Miculescu l-a dominat copios pe Amzăr. Trebuia să dea gol, dar era un metru în ofsaid, jucătorii știu când sunt în ofsaid. Pasa pe care i-o dă lui Coman e genială.

ADVERTISEMENT

Și mai scoate și un penalty, care nu a fost dat. Una e să joci 60 de minute titular și să fii înlocuit. Alta e să intri 20 de minute, când e 2-0 pentru tine și lumea stă la cutie”.

„Cifrele nu arată bine, dar eu cred că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea rezultate bune. Sunt mulțumit de rezultat și de execuția superbă a lui Coman, care salvează din impresia derby-ului.

ADVERTISEMENT

Derby-ul s-a jucat printre bombe, printre întreruperi și fără nicio noimă. Și ai noștri au făcut asta, să nu se înțeleagă că spun doar de fanii lui Dinamo”, a mai spus Mihai Stoica, la TV DigiSport.

Gigi Becali, nemulțumit de David Miculescu

Deși Mihai Stoica a fost încântat de evoluția din prima repriză a lui David Miculescu, patronul Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și a spus că nu a fost impresionat.

ADVERTISEMENT

„Miculescu nu pot să spun că nu a încercat, dar nu a avut realizări. S-a încercat şi cu Compagno, deşi dacă mă întrebi pe cine mizez după meciul de aseară, îl pun pe Miculescu în locul lui Compagno. Miculescu nu a avut mingi.

Djokovic nu pierde mingea, dar nu îmi place că ai situaţii să o dai în faţă, tu pac o dai în spate. Fuga de răspundere… Atunci am zis să îl schimbăm, să jucăm. 

Chiar dacă Ovidiu Popescu are greşelile lui, se implică, aleargă. El a dat viaţă jocului. Nu ştiu de ce Djokovic nu mai e la fel ca la început. Şi la Compagno e la fel, când a venit era…”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
1,65 este cota BETANO pentru pronosticul „NG” la meciul FCSB - Oțelul Galați