Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali confirmă transferul FCSB anunțat de Fanatik: ”Ne-am înțeles! E rachetă”

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord pentru transferul fundașului dreapta ghanez Nana Antwi, informație dezvăluită în direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.
13.12.2023 | 18:33
Gigi Becali confirma transferul FCSB anuntat de Fanatik Neam inteles E racheta
Primul transfer pe care FCSB îl face în iarnă. „E semnat deja! Va fi anunțat în ianuarie”
ADVERTISEMENT
13-12-2023
16:37

Becali anunță transfer lui Nana Antwi

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la o înțelegere pentru transferul la FCSB al fundașului dreapta ghanez Nana Antwi de la FC Urartu din Armenia.

”Da, tată, ne-am înțeles. E ‘rachetă’! Jucătorul va veni la noi, să vedem dacă acum, din iarnă. Am făcut o ofertă. Cu Pantea ce să se întâmple? Va juca și el fotbal”, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Așa cum FANATIK scria încă de acum o lună, FCSB a negociat intens pentru Nana Antwi, legitimat la FC Urartu, fotbalist care a dat piept inclusiv cu Farul lui Gică Hagi.

Primul transfer pe care FCSB îl face în iarnă

”Că tot vorbim de mișcări, mercato, să vă dau o exclusivitate de la Cristi Coste, Fabrizio Romano de Romania. Primul jucător care va fi anunțat la FCSB după 1 ianuarie, care e semnat deja, este un fundaș ghanez.

ADVERTISEMENT

Este Nana Antwi, legitimat la FC Urartu, a jucat împotriva lui Gică Hagi, jucător de bandă, fundaș de bandă. Joacă ambele și dreapta și stânga, la fel. E transferat, dar nu vor să-l anunțe. În primul rând fundaș de bandă dreaptă.

Specialitatea lui e bandă dreaptă, eu cred că vor și la Pantea”, a transmis Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță a intervenit în discuție: ”Sunt jucători mult mai valoroși decât cei care ajung în România și nu confirmă la echipe, sau care au fost la echipe mari din România”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a mărturisit că e impresionat de italianul Juri Cisotti, venit la Oțelul în Liga a 3-a, care acum face senzație la noi în țară. Așadar, rămâne de văzut cum se va adapta noul transfer al celor de la FCSB, venit tocmai din Armenia.

FANATIK scria încă de pe 13 octombrie 2023 că Gigi Becali îl vrea neapărat la echipă pe Nana Antwi, legitimat la FC Urartru, fostă adversară a Farului în UEFA Conference League. De altfel, informația era confirmată inclusiv de MM Stoica, managerul general al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Fundaşul acela de bandă dreapta, pe care l-a văzut Gigi la Urartu, da, ok, e adevărat. Restul sunt niște invenții”, declara MM Stoica la Orange Sport. Așadar, un prim transfer care ar trebui să întărească echipa la iarnă, mai ales că Gigi Becali a anunțat deja curățenia generală care va începe cu fotbaliști precum Dorin Rotariu sau Andrea Compagno.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Primul transfer făcut de FCSB în iarnă

ADVERTISEMENT