Sport

Mihai Stoica, ironie pentru CSA Steaua de la casa de bilete înainte de FCSB – CFR Cluj. Câți bani va câștiga Gigi Becali

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, râde de rivalii de la CSA Steaua înainte de meciul cu CFR Cluj. Suma uriașă încasată din bilete
13.05.2023 | 17:41
Mihai Stoica ironie pentru CSA Steaua de la casa de bilete inainte de FCSB  CFR Cluj Cati bani va castiga Gigi Becali
FCSB susține că a vândut peste 30.000 de bilete la derby-ul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu se lasă și continuă ironiile la adresa celor de la CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj și Dinamo – Steaua. Vicecampioana României va avea parte de o asistență impresionantă pe Arena Națională.

Mihai Stoica, încă o „înțepătură” pentru CSA Steaua înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a postat pe contul său de Instagram o poză cu coada de la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, cu o zi înainte de derby-ul de titlul dintre FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gazdele susțin că au vândut peste 30.000 de bilete la meciul care se va disputa duminică, 14 mai, pe Arena Națională, de la ora 21:00: „Oare care e Steaua?”, s-a întrebat retoric managenrul general al FCSB.

Coadă de zeci de persoane cu o zi înainte de FCSB - CFR Cluj
Coadă de zeci de persoane la casele de bilete de la Arena Națională cu o zi înainte de FCSB – CFR Cluj.

La meciul care ar putea să o aducă pe FCSB și mai aproape de titlu în SuperLiga ar putea să asiste aproximativ 40.000 de spectatori, record absolut în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Tot FCSB deține și actualul record de fani din SuperLiga, de la meciul cu Rapid din sezonul regulat, când pe Național Arena au fost prezenți 31.233 de fani.

Pentru FCSB costurile de închiriere și al utilităților de pe Arena Națională la un meci din SuperLiga e 50.000 de euro. Cu aproximativ 30.000 de bilete vândute, Gigi Becali își freacă deja mâinile de bucurie. Patronul FCSB va încasa minim 240.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În cazul în care FCSB va aduce 40.000 de fani la partida cu CFR Cluj, suma ar putea crește la 320.000 de euro, așadar un profit de aproximativ 270.000 de euro. O sumă uriașă ținând cont că nu e vorba de un meci din cupele europene.

FCSB – Rapid ar putea fi sold-out pe Arena Naționala cu titlul pe masă

Suporterii vicecampioanei României își pot cumpăra bilete online și în ziua meciului, până la ora 14:00, iar pe 13 și 14 mai tichetele pot fi achiziționate și de la casele de bilete de pe Bulevarul Basarabia și Maior Coravu.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB va juca cu titlul pe masă în derby-ul din ultima etapă cu Rapid, e foarte probabil ca meciul să se dispute cu casa închisă pe Național Arena.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT