Sport

Mihai Stoica și Mititelu Jr., alianță împotriva CSA Steaua: “După adidas n-a apărut și adibas?”. Foto

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr., au ironizat-o pe CSA Steaua cu câteva minute înaintea confruntării cu Dinamo din Liga 2 Casa Pariurilor.
18.04.2023 | 19:07
Mihai Stoica si Mititelu Jr alianta impotriva CSA Steaua Dupa adidas na aparut si adibas Foto
Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr. au lansat ironii la adresa CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr. au fost protagoniștii unei ironii pe rețelele de socializare cu câteva minute înaintea derby-ului CSA Steaua – Dinamo, în etapa cu numărul 4 din play-off-ul ligii secunde. Cei doi au format o alianță împotriva rivalilor echipei finanțate de Gigi Becali.

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr., alianță împotriva CSA Steaua: „După adidas n-a apărut și adibas?”

Suporterii steliști și dinamoviști au luat cu asalt Stadionul Ghencea pentru meciul etapei cu numărul 4 din Liga 2 Casa Pariurilor. Emulația din rândul fanilor celor două galerii a venit și ca urmare a inițiativei legislative propuse de Vasile Dîncu.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr. au ironizat echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua pe Instagram. Primul pas a fost făcut de fiul lui Adrian Mititelu. Aflat în sala de forță și cu imagini din afara Stadionului Ghencea pe TV, Adrian Mititelu Jr. i-a ridicat mingea la fileu managerului oficial de la FCSB.

„De când joacă Steaua în Liga a 2-a?”, a fost mesajul postat la InstaStory de Adrian Mititelu Jr în care l-a etichetat pe Mihai Stoica. După aproximativ 40 de minute, Mihai Stoica a republicat postarea făcută de Adrian Mititelu Jr și a lansat o ironie către rivalii de la CSA Steaua. „Ce, după Adidas n-a apărut și Adibas?”, a scris Mihai Stoica, care a făcut referire la copia mai ieftină a brand-ului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica

Mihai Stoica, mesaj triumfător după FCSB – Farul 2-1: „Nimănui nu i se va șterge din memorie capodopera lui Florinel Coman”

FCSB a câștigat cu Farul în etapa cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii, scor 2-1. Jocul prestat de roș-albaștrii l-a entuziasmat și pe Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a remarcat evoluția bună a echipei lui Gică Hagi, însă a pus în lumină invincibilitatea vicecampioanei.

„Echipa legendelor Hagi și Popescu este din ce în ce mai bună, mult peste cum s-a prezentat în ianuarie pe Arena, când a câștigat. Dar… Când noi avem toți fotbaliștii importanți apți și jucăm cu atitudinea asta… nimănui nu i se va șterge din memorie capodopera lui Florinel Coman, dar eu rămân ȘI cu sprinturile din prelungiri ale inepuizabilului căpitan Darius Olaru…

ADVERTISEMENT

Când armonia prezentă în biroul antrenorilor se reflectă în exprimarea echipei, pe tot parcursul unui meci pregătit excelent… Când arbitrajul video intervine prompt și se dictează penalty (nu ca în 3 situații similare la primul meci din playoff; unde eram cu punctele alea?)…

„Nimeni și nimic nu ne poate sta în față”

„Când orice intemperii s-ar abate asupra Arenei Naționale, suprafața de joc arată ca pe Wembley, oamenii de la SPORTS FIELDS efectiv trăind pe terenurile de la Arenă, Arc, Craiova (în curând și Cluj Arena)…

ADVERTISEMENT

Când ai alături aproape 30.000 STELIȘTI care uită de Sfintele Sărbători, ignoră ploaia asta enervantă și urmează exemplul celor din Peluza Nord Steaua Oficial… ATUNCI NIMENI ȘI NIMIC NU NE POATE STA ÎN FAȚĂ”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT