Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se rupe stadionul la FCSB – CFR Cluj! Ce măsură au luat organizatorii după ce s-au dat toate biletele scoase inițial la vânzare. Update exclusiv

FCSB - CFR Cluj se va disputa cu un stadion arhiplin. Toate biletele disponibile au fost epuizate, iar gazdele au decis să mai deschidă o parte a Arenei Naționale.
14.05.2023 | 14:52
Se rupe stadionul la FCSB  CFR Cluj Ce masura au luat organizatorii dupa ce sau dat toate biletele scoase initial la vanzare Update exclusiv
Se rupe stadionul! Gheorghe Mustață anunță un nou record de audiență pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj. Câte bilete s-au vândut. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
14-05-2023
12:00

FCSB suplimentează biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a anunțat că toate biletele puse inițial la vânzare pentru derby-ul cu CFR Cluj au fost epuizate, astfel că s-a decis suplimentarea tichetelor prin deschiderea altor sectoare ale Arenei Naționale.

”Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 1, Inelul 1. Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională.

Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

 

Datorită cererii mari, FCSB deschide și inelul 1 de la peluza oaspeților. De regulă, acesta este închis, pentru că la inelul 3 al peluzei stau fanii echipei oaspete. Astfel, în total, vor fi puse la vânzare alte aproximativ 5.000 de tichete, iar numărul spectatorilor la partida cu CFR Cluj poate ajunge la aproape 50.000.

Gheorghe Mustață a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI înainte de FCSB – CFR Cluj. Liderul ultrașilor roș-albaștri a făcut un anunț care le dă speranțe fotbaliștilor lui Elias Charalambous. Vicecampioana va fi susținută de aproximativ 50.000 de spectatori la partida de pe Național Arena.

FCSB – CFR Cluj, cu stadionul plin! Câți spectatori vor fi la derby-ul de pe Național Arena

FCSB e în fața primei finale din acest acest play-off. Vicecampioana va primi vizita lui CFR Cluj, duminică, 14 mai, de la ora 21:00. Arena Națională va fi plină, anunță Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

„100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță. Până la acest moment s-au vândut 34-35 de mii de bilete vândute.

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50 de mii. Deci o să fie 47-48 de mii, dacă scădeam 10%.

ADVERTISEMENT

Dacă la ora asta avem peste 34 de mii. Se vând azi în jur de 40 de mii. Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete? Intrați și luați online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute și la case.

Am înțeles că așa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci și să demonstrăm unde este Steaua”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Înaintea etapei a 8-a din play-off-ul din SuperLiga, FCSB este pe locul 2 în clasament, la trei puncte în spatele liderului Farul. Echipa lui Gică Hagi va juca înaintea roș-albaștrilor, sâmbătă, 13 mai, pe terenul Universității Craiova.

VEZI VIDEO: 

Gheorghe Mustață, presiune pe fotbaliștii lui Charalambous

Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Gheorghe Mustață a mers la baza de la Berceni a FCSB-ului pentru a îi încuraja pe fotbaliștii lui Elias Charalambous. În dialog cu liderul Peluzei Nord a intrat și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.

Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite meciuri. În rest, băieții cred că au demonstrat că simt ce se transmite din tribună și din peluză. Ne vedem duminică”, a transmis Mihai Stoica.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT