Sport

Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB! Atac frontal la Mihai Rotaru: „L-a jignit pe jucător, dar nu mă miră nimic la el”

Mihai Stoica a lămurit transferul lui Alexandru Băluță la FCSB și l-a atacat direct pe Mihai Rotaru, după declarațiile făcute de patronul Universității Craiova.
14.06.2023 | 21:32
Mihai Stoica lamureste transferul lui Alex Baluta la FCSB Atac frontal la Mihai Rotaru La jignit pe jucator dar nu ma mira nimic la el
Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a spus că luni, 19 iunie, Alexandru Băluță va fi prezentat oficial la FCSB, în cadrul unei conferințe de presă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate povestea transferului lui Alex Băluță la FCSB.

Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB

Mihai Stoica a lămurit transferul lui Alex Băluță la FCSB, dându-i mai multe replici dure lui Mihai Rotaru: „Cu Băluță ne-am înțeles, luni va semna contractul și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă la bază. Nu pupă steagul, noi avem steagul, dar nu le pupăm.

ADVERTISEMENT

Mă interesează prea puțin ce au vorbit cei de la Craiova. Dar am rămas surprins de unii oameni care sunt plătiți să analizeze fotbalul din România și care au dat dovadă de un diletantism feroce”.

„Am spus clar că Gigi a considerat că variantele la Olaru și Edjouma, care erau Oaidă și Nikolov, nu sunt variante pe care și le-a dorit, motiv pentru care îi dorește pe Djokovic și pe Băluță. Nu a jucat Băluță extremă în ultimii ani, acolo unde îi avem acolo pe Octavian Popescu și pe Coman.

ADVERTISEMENT

Nu știe Craiova ce salariu are Băluță la noi. Mihai Rotaru susține mai multe lucruri, dar nu avea de unde să știe ce salariu îi dăm noi. Nu e treaba lui Mihai Rotaru cât îi dăm noi, până la urmă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Mi-aș dori ca toți fotbaliștii să fie la fel de familiști ca Băluță”

„Chestia cu păcănelele nu mă interesează, sunt lucruri demult apuse. Probabil la 16 ani a traversat și strada printr-un loc nepermis. Când ești căsătorit, când ai o fetiță de 3 ani, când urmează să îți fie botezat băiatul, ești bine.

ADVERTISEMENT

Și eu am avut viciul ăsta și Gigi a avut viciul ăsta. Mi-aș dori să fie toți jucătorii așa de familiști ca Băluță. Eu am avut ocazia să-l văd jucând și pe tatăl lui Băluță”, a continuat Mihai Stoica.

„Cred că Băluță a fost convins că Gigi a fost foarte interesat de el. Cum adică să îi dea bani lui Mitriță și Mitriță să-i dea banii lui Băluță? E o chestie jignitoare, dar nu mă miră la Rotaru.

ADVERTISEMENT

Îți trimiți jucătorul la plimbare și eu aș fi plecat, m-aș fi simțit umilit. Galeria Craiovei a apelat la o instigare la violență și unii pot chiar să plătească pentru așa ceva!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT