Sport

Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB! Atac frontal la Mihai Rotaru: „L-a jignit pe jucător, dar nu mă miră nimic la el”

Mihai Stoica a lămurit transferul lui Alexandru Băluță la FCSB și l-a atacat direct pe Mihai Rotaru, după declarațiile făcute de patronul Universității Craiova.
14.06.2023 | 21:32
Mihai Stoica lamureste transferul lui Alex Baluta la FCSB Atac frontal la Mihai Rotaru La jignit pe jucator dar nu ma mira nimic la el
Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a spus că luni, 19 iunie, Alexandru Băluță va fi prezentat oficial la FCSB, în cadrul unei conferințe de presă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate povestea transferului lui Alex Băluță la FCSB.

Mihai Stoica lămurește transferul lui Alex Băluță la FCSB

Mihai Stoica a lămurit transferul lui Alex Băluță la FCSB, dându-i mai multe replici dure lui Mihai Rotaru: „Cu Băluță ne-am înțeles, luni va semna contractul și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă la bază. Nu pupă steagul, noi avem steagul, dar nu le pupăm.

ADVERTISEMENT

Mă interesează prea puțin ce au vorbit cei de la Craiova. Dar am rămas surprins de unii oameni care sunt plătiți să analizeze fotbalul din România și care au dat dovadă de un diletantism feroce”.

„Am spus clar că Gigi a considerat că variantele la Olaru și Edjouma, care erau Oaidă și Nikolov, nu sunt variante pe care și le-a dorit, motiv pentru care îi dorește pe Djokovic și pe Băluță. Nu a jucat Băluță extremă în ultimii ani, acolo unde îi avem acolo pe Octavian Popescu și pe Coman.

ADVERTISEMENT

Nu știe Craiova ce salariu are Băluță la noi. Mihai Rotaru susține mai multe lucruri, dar nu avea de unde să știe ce salariu îi dăm noi. Nu e treaba lui Mihai Rotaru cât îi dăm noi, până la urmă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Mi-aș dori ca toți fotbaliștii să fie la fel de familiști ca Băluță”

„Chestia cu păcănelele nu mă interesează, sunt lucruri demult apuse. Probabil la 16 ani a traversat și strada printr-un loc nepermis. Când ești căsătorit, când ai o fetiță de 3 ani, când urmează să îți fie botezat băiatul, ești bine.

ADVERTISEMENT

Și eu am avut viciul ăsta și Gigi a avut viciul ăsta. Mi-aș dori să fie toți jucătorii așa de familiști ca Băluță. Eu am avut ocazia să-l văd jucând și pe tatăl lui Băluță”, a continuat Mihai Stoica.

„Cred că Băluță a fost convins că Gigi a fost foarte interesat de el. Cum adică să îi dea bani lui Mitriță și Mitriță să-i dea banii lui Băluță? E o chestie jignitoare, dar nu mă miră la Rotaru.

ADVERTISEMENT

Îți trimiți jucătorul la plimbare și eu aș fi plecat, m-aș fi simțit umilit. Galeria Craiovei a apelat la o instigare la violență și unii pot chiar să plătească pentru așa ceva!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink