Sport

Alex Băluţă a trădat Craiova pentru FCSB! A acceptat de la Gigi Becali aceiaşi bani pentru care îşi dăduse ok-ul să se întoarcă în Bănie. Exclusiv

Alex Băluţă va semna cu FCSB deşi Universitatea Craiova i-a făcut aceeaşi ofertă financiară ca Gigi Becali. Mihai Rotaru a avut o reacţie dură la adresa jucătorului pentru FANATIK.
12.06.2023 | 22:12
Alex Baluta a tradat Craiova pentru FCSB A acceptat de la Gigi Becali aceiasi bani pentru care isi daduse okul sa se intoarca in Banie Exclusiv
Alex Băluţă, într-un meci Universitatea Craiova - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Băluţă este foarte aproape să se transfere la FCSB. Atacantul născut în Craiova a rămas liber de contract în această vară după despărţirea de Puskas Academy, echipă la care a evoluat în ultimii doi ani şi jumătate.

Alex Băluţă a trădat Craiova pentru FCSB!

Din informaţiile FANATIK, Alex Băluţă a trădat fostul său club, Universitatea Craiova, pentru FCSB. Gigi Becali îi dă 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 20.000 de euro lunar, fix aceeaşi sumă pe care era dispus să i-o dea Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Băluţă a jucat patru ani la Universitatea Craiova, între 2014 şi 2018, înainte de a fi transferat de olteni la Slavia Praga pentru 2,65 milioane de euro. Toată lumea îl aştepta cu braţele deschise pe atacant în Bănie, dar el a avut alte planuri.

Mihai Rotaru: “Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine şi pentru Craiova!”

Mai mult, din informaţiile noastre, Mihai Rotaru s-a înţeles cu fotbalistul, dar la botezul “fratelui” Alex Mitriţă din weekend, Băluţă le-a transmis prietenilor şi apropiaţilor că vrea să joace la FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe  Mihai Rotaru referitor la această situaţie, care a avut o reacţie dură: “Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine şi pentru Craiova!”, a spus patronul Universităţii Craiova, care nu a dat niciun detaliu legat de sumele vehiculate.

Universitatea Craiova a dat o lovitură importantă în această vară şi a reuşit să îl repatrieze pe Alex Mitriţă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Atacantul a refuzat o ofertă de 3 milioane de euro din Golf pentru a se întoarce acasă.

ADVERTISEMENT

Alex Băluţă urmează să fie prezentat marţi la FCSB!

Colegul său din atacul Craiovei din urmă cu câţiva ani, Alex Băluţă, a avut alte planuri. Oltenii sperau să reunească acest cuplu în sezonul viitor, dar Băluţă s-a înţeles cu FCSB şi sunt şanse infime ca mutarea să cadă.

Din informaţiile FANATIK, Alex Băluţă ar urma să fie prezentat la FCSB în cursul zilei de marţi. Va fi primul transfer oficial reuşit de roş-albaştrii în această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

Alex Băluţă a fost transferat de Slavia Praga în 2018 pentru 2,65 de milioane de euro, de la Universitatea Craiova. Atacantul a fost vândut la Puskas Academy în 2020 pentru 700.000 de euro, acolo unde a jucat în ultimii doi ani şi jumătate.

  • 29 de ani are Băluţă
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Băluţă

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT