Sport

Mihai Stoica, detalii importante despre transferurile FCSB. Stadiul negocierilor cu cei 4 jucători: “Foarte aproape, luni e o zi importantă”

Mihai Stoica a vorbit despre transferurile de la FCSB. Președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor a dezvăluit ce mutări sunt aproape de finalizare.
11.06.2023 | 22:19
Mihai Stoica detalii importante despre transferurile FCSB Stadiul negocierilor cu cei 4 jucatori Foarte aproape luni e o zi importanta
Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre perioada de mercato de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB se află în discuții cu mai mulți fotbaliști pentru un posibil transfer, însă vicecampioana României nu a anunțat oficial vreo mutare. Mihai Stoica, noul președinte al Consiliului de Administrație, a dezvăluit că există discuții avansate pentru un atacant, un inter și doi fundași centrali.

Ce transferuri sunt așteptate la FCSB: „Cu unul suntem foarte aproape”

Mihai Stoica a precizat că Arnold Garita, fostul atacant al lui FC Argeș, urmează să ofere un răspuns pentru transferul la FCSB. Totodată, oficialul roș-albaștrilor a mărturisit că discuțiile sunt avansate și în ceea ce privește postul de fundaș central și inter.

ADVERTISEMENT

Președintele Consiliului de Administrație a precizat că ziua de luni, 12 iunie, va fi o zi aglomerată pentru roș-albaștri. „Există discuții avansate pentru un atacant, pentru un inter și cred că vom aduce cel puțin 2 fundași centrali. Cu unul suntem foarte aproape. La fundașii centrali avem unul foarte interesant, n-a jucat în Europa până acum.

Celălalt a jucat în Europa, nu în România. Mijlocașul a jucat în România, nu a jucat anul trecut. Atacantul e Garita și vom vedea ce spune, dacă e da sau nu”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu, pariul lui Mihai Stoica pentru sezonul viitor: „Mă voi ocupa personal”

David Miculescu a fost transferat de FCSB în vara anului trecut, când Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro celor de la UTA Arad. Totuși, tânărul fotbalist nu a impresionat în tricoul roș-albaștrilor. Mihai Stoica a dezvăluit că lucrurile se vor schimba începând din sezonul următor.

„Am mare încredere că în situația în care Compagno trebuie înlocuit, Miculescu, despre care spun că mă voi ocupa personal, va fi o soluție pentru noi ca număr 9. Trebuie să schimbe niște chestii și cred că va fi bun.

ADVERTISEMENT

Mâine avem o zi importantă. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea lotul definitivat 90%”, a spus Mihai Stoica. Vicecampioana României plusează la capitolul reveniri. Valentin Gheorghe, împrumutat de FCSB la Umraniyespor, se va întoarce în lotul roș-albaștrilor.

„Se întoarce, e un jucător polivalent și ne poate ajuta. A fost o chestiune de supraîncărcare a postului respectiv, cel de atacant stânga. Îi aveam acolo pe Coman și pe Octavian Popescu”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB merge în cantonament în Olanda

Totodată, Mihai Stoica a dat detalii despre perioada de pregătire din vară a roș-albaștrilor. Lotul condus de Elias Charalambous se va reuni pe 19 iunie când vor avea loc primele antrenamente. Pe 27 iunie, delegația roș-albastră are programat zborul în Olanda pentru cantonamentul de vară.

„Pe 19 iunie începe pregătirea, pe 27 plecăm în Olanda. Pe 1 iulie jucăm un meci amical cu un adversar pe care urmează să îl stabilim, pe 5 vom juca cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Pe 15-16 începe campionatul”, a dezvăluit Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT