Sport

Mihai Stoica, mesaj pentru fani după Farul – FCSB 3-1: „O perioadă foarte grea, cu care niciun jucător din lotul actual n-a fost obișnuit”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, le-a răspuns suporterilor FCSB-ului, după criticile de la ultimele meciuri din SuperLiga. Echipa lui Nicolae Dică e pe locul 13.
01.09.2022 | 16:43
Mihai Stoica mesaj pentru fani dupa Farul  FCSB 31 O perioada foarte grea cu care niciun jucator din lotul actual na fost obisnuit
FCSB este pe locul 13 în clasament, cu 7 puncte în 7 meciuri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut 1-3 în deplasare cu Farul Constanța, iar Gigi Becali a criticat o parte din jucători, dar și pe Nicolae Dică. Patronul anunță plecări din iarnă.

Mihai Stoica le ia apărarea jucătorilor FCSB și îi atacă pe fanii care critică echipa: „N-a trecut nici măcar o săptămână de când toată suflarea era fericită”

Mihai Stoica a sărit în apărarea jucătorilor lui Nicolae Dică și îi condamnă pe cei care pun echipa la zid: „N-a trecut nici măcar o săptămână de când toată suflarea era fericită pentru calificarea după o pauză de 5 ani în grupele unei competiții europene. Acum, potop de reproșuri, ironii și acuze”.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB consideră că jucătorii noi nu s-au acomodat încă, iar programul a fost unul extrem de încărcat: „E așa dificil de înțeles că e o perioadă foarte grea, cu care niciun jucător din lotul actual n-a fost obișnuit?”.

Meme face apel către toți fanii FCSB-ului să vină alături de echipă și să nu mai apostrofeze jucătorii: „Avem nevoie de suporteri, iar suporter este cel care-și susține favoriții mereu, nu cel care-i huiduie când le e greu!”, a scris managerul general al FCSB, pe pagina lui oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica le reproșează suporterilor că îi huiduie pe jucători la finalul partidelor: „Îți trimit video dacă vrei”

Mihai Stoica i-a răspuns în comentarii unui suporter care a susținut că suporterii nu îi fluieră pe jucători după meciuri: „Pecheanu Andrei nu ești în autocar după meci, îți trimit video dacă vrei”.

Oficialul FCSB le-a ținut morală suporterilor în continuare: „Exact… nemulțumiri la adresa noastră e normal să apară, e OK să fie exprimate oriunde, dar un suporter e obligat să-i susțină necondiționat pe jucători (asta e definiția)”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a făcut praf pe jucători după meciul cu Farul și amenință cu restructurări din iarnă: „Vor pleca 3-4,5 jucători!”

Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii săi în direct la Pro Arena și anunță remanieri de lot din iarnă: „Vor fi în iarnă 3-4, 5 jucători care vor pleca. Mie unul îmi plac fundașii centrali. Dică îi critică, toată lumea îi critică. Nu avem acuma ce lua, numeric o să luăm”.

FCSB e pe locul 13 în clasament, iar Becali tremură pentru calificarea în play-off: „Deja e afectat și play-off-ul. O să schimbăm și o să ne pregătim numai de campionat sau schimbați doi în minutul 20. Ei sunt vedete! Vedeți că aveți un antrenor care a fost mai vedetă decât voi!”. 

ADVERTISEMENT