Sport

Mihai Stoica prefațează derby-ul rivalelor FCSB-ului la titlu: „Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu Reghe! Când e să se aleagă praful…!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre confruntarea incendiară care va avea loc între Universitatea Craiova și CFR Cluj.
04.02.2022 | 17:30
Mihai Stoica prefateaza derbyul rivalelor FCSBului la titlu Numi dau seama ce se intampla cu Reghe Cand e sa se aleaga praful
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mihai Stoica prefațează derby-ul rivalelor la titlu

Mihai Stoica susține că accidentarea lui Marius Constantin reprezintă o mare problemă pentru defensiva Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul de la FCSB spune că formația olteană se va califica în play-off, chiar dacă este uimit de rezultatele slabe pe care le-a înregistrat, în ultima perioadă.

„Craiova are probleme foarte mari cu accidentarea lui Marius Constantin. Exact așa am avut noi, accidentări peste accidentări.

ADVERTISEMENT

Noi am avut realizat performanța de a avea trei fundași stânga și să fie toți trei accidentați. Poți vreodată să găsești un vinovat, când Niță sare și cade peste Planic, pe care îl accidentează?

Noi am avut o altă performanță, Șut l-a accidentat pe Pantîru într-un meci.

Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu Reghecampf. Toate au fost potrivnice lui. Pe Reghe îl știu, e un băiat extraordinar. Cand e să se aleagă praful… asta e. Nu riscă play-off-ul, pentru ca le știu programul”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a „înțepat” pe Dan Petrescu, care a declarat faptul că a influențat-o pe FCSB să-l cumpere pe Malcom Edjouma, prin laudele pe care le-a adus mijlocașului francez, după meciul CFR Cluj – FC Botoșani, 1-1.

„Gigi s-a hotărât în timpul meciului cu CFR să-l oferteze pe Edjouma. Dan Petrescu să stea liniștit, că și așa e stresat, nu totul se învârte în jurul lui”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 59 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se situează pe locul 5, cu 35 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3,45 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: