Fotbal intern

Mihai Stoica, război cu CFR Cluj: ”Dudelange a avut 5-0 cu ei! Credeam că e doar o firmă de biscuiți”

19.02.2019 | 00:02
Mihai Stoica razboi cu CFR Cluj Dudelange a avut 50 cu ei Credeam ca e doar o firma de biscuiti

Directorul sportiv Mihai Stoica a început un război cu liderul CFR Cluj, după meciul Concordia – FCSB 0-0, din etapa numărul 24 a Ligii 1 Betano. Oficialul ”roș-albaștrilor” consideră că arbitrii au dezavantajat formația sa și i-au ajutat pe campionii en titre.

”În prelungirile jocului cu Mediașul, se dictează penalty pentru CFR în urma simulării lui Ioniță. În prelungirile jocului cu Chiajna, nouă ni se refuză un penalty clar în urma unui fault asupra lui Dennis Man. Că ar fi trebuit să jucăm 11 contra 9 nici nu mai contează”, a scris oficial FCSB-ului pe contul de Facebook.

Mihai Stoica, război cu CFR Cluj: ”Toți experții în arbitraj au ajuns la concluzia că am fost dezavantajați”

”Așa cum nu contează că toți experții în arbitraj au ajuns la concluzia că am fost dezavantajați. Vestea bună e că Dudelange e pe locul 3 în competiția internă. Le-a fost greu pe două fronturi”, a mai spus Mihai Stoica, care a intrat în război cu liderul CFR Cluj.

Mihai Stoica a intrat în cabina arbitrilor după meciul Concordia – FCSB 0-0 și l-a acuzat pe centralul Adrian Cojocaru că a influențat rezultatul final. Oficialul ”roș-albaștrilor” ar putea fi suspendat la meciul din etapa viictoare cu U Craiova și ar putea să nu aibă voie pe banca de rezerve.

MM Stoica i-a ironizat pe clujeni și la interviurile de la finalul partidei, potrivit Telekom: “D-asta ajungem să vină Dudelange şi să râdă de noi. În dubla cu campioana României era 5-0 pentru Dudelange. Nici nu ştiam, am crezut că e o firmă de biscuiţi”

Tags: