Sport

Mihai Stoica s-a enervat după subiectul schimbării lui Radaslavescu! A comparat decizia lui Gigi Becali cu cea a lui Hagi: „Prea mulți ‘specialiști’, prea puține meciuri”

Mihai Stoica a răbufnit după „telenovela” care s-a creat în urma schimbării lui Eduard Radaslavescu în prima repriză a derby-ului Farul - FCSB.
01.04.2024 | 15:55
Mihai Stoica sa enervat dupa subiectul schimbarii lui Radaslavescu A comparat decizia lui Gigi Becali cu cea a lui Hagi Prea multi specialisti prea putine meciuri
Mihai Stoica nu s-a putut abține și a comentat schimbarea lui Radaslavescu din Farul - FCSB 0-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu a fost înlocuit în minutul 28 al derby-ului Farul – FCSB (0-1) cu Octavian Popescu. Tânărul fotbalist al liderului din SuperLiga a fost extrem de dezamăgit și a mers direct la cabine. Gigi Becali a explicat după meci de ce a ales să-l înlocuiască prematur pe fotbalistul transferat chiar de la Farul.

Mihai Stoica s-a enervat după subiectul schimbării lui Radaslavescu! A comparat decizia lui Gigi Becali cu cea a lui Hagi: „Prea mulți ‘specialiști’, prea puține meciuri”

Totodată, conducerea clubului „roș-albastru” a fost extrem de criticată pentru schimbarea lui Eduard Radaslavescu. Mihai Stoica s-a enervat la culme și a răbufnit pe pagina personală de Facebook. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a făcut și o comparație.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a comparat schimbarea lui Radaslavescu din minutul 28 al derby-ului Farul – FCSB (0-1) cu schimbările lui Gică Hagi din FCSB – Farul, scor 2-3, pe 29 ianuarie 2023. Kiki și Baravykas erau înlocuiți de „Rege” încă din minutele 27 și 35.

„Radaslavescu, schimbat în min 28, UMILIT! (Farul – FCSB 0:1, 31/3/2024), Kiki și Baravykas, schimbați în min 27 și 35, DECIZII TACTICE! (FCSB – Farul 2:3, 29/1/2023). Prea mulți ‘specialiști’, prea puține meciuri”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu, absent de la momentul bucuriei după Farul – FCSB: „A mers în autocar și a stat singur”

Gigi Becali a recunoscut în direct după victoria FCSB-ului cu Farul că a greșit prin titularizarea lui Eduard Radaslavescu. Octavian Popescu a fost introdus pe teren în minutul 28 în locul lui Eduard Radaslavescu.

Fotbalistul în vârstă de 19 de ani, care a refuzat să meargă la FC Botoșani la începutul sezonului, a fost extrem de dezamăgit de ipostaza în care a fost pus. Radaslavescu a mers direct în autocar și nu a celebrat victoria echipei sale alături de galerie.

ADVERTISEMENT

”Radaslavescu a fost singurul jucător care nu s-a bucurat alături de colegii săi de echipă după terminarea meciului. A mers în autocar și a stat singur, pe locurile din spate, timp de 15 minute, cât timp jucătorii au sărbătorit alături de suporteri”, au fost informațiile jurnalistului FANATIK Cristi Coste de la fața locului.

Gigi Becali a explicat de ce l-a schimbat pe Radaslavescu: „Mă simțeam vinovat!”

Gigi Becali a explicat de ce a ales să-l înlocuiască pe Radaslavescu în prima repriză a derby-ului Farul – FCSB, scor 0-1, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Patronul „roș-albaștrilor” este dispus să facă astfel de sacrificii pentru ca echipa să câștige toate punctele.

ADVERTISEMENT

„Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic… Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`.

Nu e normal să-l consoleze dacă a jucat prost și a fost schimbat? A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu… A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut.

Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - Universitatea Craiova