Sport

Gigi Becali a lămurit schimbarea lui Radaslavescu din Farul – FCSB 0-1: „Mă simțeam vinovat!”. Anunț important despre Coman

Gigi Becali a explicat de ce a ales să-l schimbe pe Eduard Radaslavescu în minutul 29 al derby-ului Farul - FCSB, scor 0-1, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii.
01.04.2024 | 01:15
Gigi Becali a lamurit schimbarea lui Radaslavescu din Farul  FCSB 01 Ma simteam vinovat Anunt important despre Coman
Gigi Becali a explicat schimbarea lui Radaslavescu în prima repriză a derby-ului Farul - FCSB 0-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct și a tras concluziile după a doua victorie a FCSB-ului în tot atâtea meciuri în play-off-ul SuperLigii. Liderul a învins campioana Farul în deplasare, scor 1-0, și s-a distanțat în fruntea clasamentului. Patronul „roș-albaștrilor” a explicat schimbarea lui Radaslavescu din prima repriză.

Gigi Becali a lămurit schimbarea prematură a lui Radaslavescu din Farul – FCSB 0-1: „Trebuia înlocuit mai devreme! Mă simțeam vinovat”

Gigi Becali a fost total nemulțumit de prestația lui Eduard Radaslavescu din derby-ul Farul – FCSB, scor 0-1. Deși a ales să-l trimită titular la Ovidiu, patronul liderului din SuperLiga a recunoscut că alegerea sa a fost eronată.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat de ce s-a simțit nevoit să-l schimbe pe Eduard Radaslavescu în minutul 29 cu Octavian Popescu. ”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic…

Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze dacă a jucat prost și a fost schimbat?

ADVERTISEMENT

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu… A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut.

Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„E supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte”

Eduard Radaslavescu a plecat direct la cabine după ce a fost înlocuit în partida cu Farul. Tânărul fotbalist al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia lui Gigi Becali. Patronul a dezvăluit că a recurs la această schimbare pentru a lua cele 3 puncte.

„Când a schimbat Hagi în minutul 15? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren?

ADVERTISEMENT

Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali care a vorbit și despre presupusa plecare a lui Florinel Coman în Qatar. „Șeptarul” de la FCSB ar fi primit o ofertă de la Al-Duhail.

Qatarezii ar fi fost pregătiți să achite clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman și să îi asigure internaționalului român un salariu de două milioane de euro pe sezon. ”Pe cuvânt că nu știu nimic. Eu m-am bucurat că nu a jucat bine Coman la națională ca să nu plătească cineva clauza.

Nu mai pot să i-o schimb! Vreau să intru în Liga Campionilor, după aia poate să plece! Fără Coman suntem cum e Craiova fără Mitriță”, a mai afirmat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova