Sport

Mihai Stoica, scut pentru Octavian Popescu în fața lui Gigi Becali: „Doar noi avem patronul care își critică jucătorii”

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Octavian Popescu, care a fost aspru criticat de Gigi Becali, după FCSB - U Cluj 2-2.
05.10.2023 | 22:28
Mihai Stoica scut pentru Octavian Popescu in fata lui Gigi Becali Doar noi avem patronul care isi critica jucatorii
Mihai Stoica, scut pentru Octavian Popescu în fața lui Gigi Becali: „Doar noi avem patronul care își critică jucătorii”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl apără pe Octavian Popescu în fața lui Gigi Becali. Managerul general al roș-albaștrilor s-a arătat nemulțumit de criticile făcute de patron la adresa lui Tavi.

Mihai Stoica, scut pentru Octavian Popescu, după ce fotbalistul a fost criticat de Becali

Mihai Stoica a venit cu argumente pentru care Gigi Becali ar trebui să fie mai indulgent cu Octavian Popescu. „Decarul” în vârstă de 20 de ani a intrat în gura latifundiarului din Pipera pentru evoluțiile modeste.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Popescu a îmbrăcat de 14 ori tricoul roș-albastru, reușind să marcheze trei goluri, două în SuperLiga și unul în preliminariile Conference League, și să ofere două assist-uri, ambele în campionat.

„Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci. Orice jucător care vine la noi ştie că o să fie criticat dacă nu va juca bine în opinia patronului.

ADVERTISEMENT

Ia cifrele lui Kvaratskhelia de la Napoli, de când a semnat cu Napoli pâna azi şi vezi ce realizări a avut în prima şi în a doua, sunt jucători tineri, există fluctuaţii. Octavian este un jucător tânar, nu are probleme!

Cred că uităm că la Galati, singurul meci în deplasare când ne-am blocat, meciul a fots câştigat datorită evoluţiei şi golului marcat de Popescu. Am uitat că a marcat în cupele europene, că a fost, împreună cu Olaru, protagonistul meciului cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Deci Octavian Popescu nu este în criză! Dacă nu joaca bine o repriza deja toată lumea… Îi cunosc destul de bine pe băieţii să îmi dau seama dacă e unul căzut sau nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Apartament de 200.000 de euro pentru Tavi Popescu

După meciul terminat la egalitate între FCSB și U Cluj, scor 2-2, Gigi Becali a dat câteva detalii mai puțin știute din viața personală a lui Octavian Popescu. Patronul a dezvăluită că playmakerul urmează să se căsătorească și că i-a făcut cadou un apartament extrem de scump.

ADVERTISEMENT

„Tavi, numai el singur poate să-și revină. La el e vorba de talent. Talentului nu-i poți spune. Ce-i poți spune? El are dar. Îi spui cuiva care muncește: ‘Fă așa, muncește așa’. Îi spui la unul care munceşte, el nu e vagabond, el e cuminte. În cazul lui nici nu știm care e secretul.

De ce? Are o prietenă, se căsătorește acum. I-am luat și apartament de 200.000 de euro ca să se liniștească. Asta am făcut. I-am zis: ‘Uite, îţi dau 200.000 de euro, ia apartament’. Păi nu l-am botezat? Îl cheamă George, nu Tavi. El e George”, a declarat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT