Sport

Mihai Stoica îl face praf pe Bogdan Mitrea după FCSB – U Cluj 2-2: „La noi tremura și la încălzire!”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Bogdan Mitrea după remiza FCSB-ului de pe teren propriu contra Universității Cluj, scor 2-2.
03.10.2023 | 22:14
Mihai Stoica il face praf pe Bogdan Mitrea dupa FCSB  U Cluj 22 La noi tremura si la incalzire
Mihai Stoica îl face praf pe Bogdan Mitrea după FCSB - U Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu a înțeles comentariile făcute de Bogdan Mitrea la finalul meciului, fundașul „șepcilor roșii” fiind cel care a marcat golul care a stabilit scorul final al confruntării.

Mihai Stoica îl face praf pe Bogdan Mitrea după FCSB – U Cluj

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Bogdan Mitrea după remiza FCSB-ului cu Universitatea Cluj, managerul general al vicecampioanei României criticându-l pe fundaș pentru discursul avut și amintind de perioada pe care a petrecut-o la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că Mitrea se răzbună că a marcat împotriva noastră, dar nu știu ce răzbunare. Noi când l-am adus, părea foarte interesant, avea niște echipe în CV.

Dar la noi tremura și la încălzire, unii sunt de presiune, alții nu! El nu putea marca nici jucători de Divizia C, sărea pe sub minge într-un meci de cupă cu Suceava”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Bogdan Mitrea după FCSB – U Cluj

Bogdan Mitrea a spus la finalul meciului dintre FCSB și Universitatea Cluj că se răzbună pe vicecampioana României pentru că a renunțat prea ușor la serviciile sale:

Plecăm cu un punct, e a treia oară când dau gol împotriva lor. Mă bucur de fiecare dată, e așa o mică revanșă. Sunt de acord cu Dan Nistor, Sabău e omul care a reușit să ne adune, să ne dea o direcție, să creeze o identitate.

ADVERTISEMENT

Vrem să pasăm, consider că și azi am încercat să jucam fotbal, nu am bâlbâit mingea, le-am pus probleme. Ne simțim puternici și vrem să creștem de la meci la meci”.

„Dacă marcau acolo era mult mai dificil. Noi am riscat în a doua repriză, dar așa e cu FCSB. Goluri ușoare, dar asta este, suntem bucuroși că am egalat.

ADVERTISEMENT

E devreme să vorbim, nu o să fim mulțumiți până nu e gata campionatul. Clasamentul este strâns, nu e relevant acum clasamentul. Nu ne convine când vedem locul 10, dar știm că vom urca.

Când ne vom apropia de sfârșitul campionatului regulat, atunci va conta. Dacă erai mare sculă şi te dădea cineva afară, dar când tu… Mă rog..”, a spus Bogdan Mitrea.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT