Sport

„I-am luat apartament de 200.000 de euro. Se căsătorește!” Gigi, despre noul „George” Tavi Popescu

Gigi Becali a vorbit despre noul „George” Tavi Popescu de la FCSB. Patronul a dezvăluit că i-a cumpărat un apartament de 200.000 de euro fotbalistului.
03.10.2023 | 13:05
Iam luat apartament de 200000 de euro Se casatoreste Gigi despre noul George Tavi Popescu
Gigi Becali a anunțat că Tavi Popescu se căsătorește. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre noul „George” Tavi Popescu de la FCSB. Este vorba despre Octavian Popescu pe care patronul vicecampioanei susține că l-a botezat creștin ortodox. Tânărul fotbalist al roș-albaștrilor urmează să se căsătorească.

„I-am luat apartament de 200.000 de euro” Gigi despre noul „George” Tavi Popescu

Octavian Popescu a impresionat în urmă cu două sezoane în tricoul celor de la FCSB și era văzut drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România. Valoarea jucătorului care va împlini 21 de ani la finalul anului era estimată de Gigi Becali la 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Octavian Popescu a adunat 14 apariții pentru FCSB, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive. La ultima apariție publică, Gigi Becali a dezvăluit că i-a cumpărat un apartament în valoare de 200.000 de euro lui Tavi Popescu. Jucătorul urmează să se căsătorească.

„Tavi, numai el singur poate să-și revină. La el e vorba de talent. Talentului nu-i poți spune. Ce-i poți spune? El are dar. Îi spui cuiva care muncește: ‘Fă așa, muncește așa’. Îi spui la unul care munceşte, el nu e vagabond, el e cuminte. În cazul lui nici nu știm care e secretul.

ADVERTISEMENT

De ce? Are o prietenă, se căsătorește acum. I-am luat și apartament de 200.000 de euro ca să se liniștească. Asta am făcut. I-am zis: ‘Uite, îţi dau 200.000 de euro, ia apartament’. Păi nu l-am botezat? Îl cheamă George, nu Tavi. El e George”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Tavi Popescu: „Îl aștept”

Totuși, evoluțiile lui Tavi Popescu au scăzut treptat, însă Gigi Becali a anunțat că este dispus să aștepte pentru „explozia” jucătorului, deoarece este tânăr. Latifundiarul din Pipera procedează astfel și în cazul lui David Miculescu.

ADVERTISEMENT

După ce l-a botezat creștin ortodox, Gigi Becali a anunțat că noul nume al fotbalistului de 20 de ani este „George” Popescu. „L-am botezat, el era de sectă. Ei zic pocăiți. Ei sunt sectă, dar zic pocăiți. Minciună. În curte la el avea și o biserică, dar îi era frică.

L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi cu preotul și acum îl cheamă George. Eu trebuie să îi spun George, el nu-i Tavi. De-aia poate nu joacă pentru că uit şi îi spun Tavi.

ADVERTISEMENT

El este Popescu George. Are o prietenă și dacă se căsătorește, o să facă logodna prima dată, ca să nu trăiască în desfrânare cu prietena lui, pentru că trebuie să ai o legătură.

După poate își revine. Asta este cu George. E băiat tânăr. Eu tot îl aștept pentru că e tânăr. De jucătorii tineri nu trebuie să te debarasezi repede”, au fost dezvăluirile lui Gigi Becali despre Octavian Popescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

Gigi Becali, dezvăluiri despre noul „George” Tavi Popescu de la FCSB

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii