Sport

FANATIK a avut dreptate! Ianis Stoica nu a prins nici măcar lotul la FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Billel Omrani, fotbalist pe care Dan Petrescu nu se va putea baza în derby-ul FCSB - CFR Cluj. Totodată, a dezvăluit că și FCSB are un jucător incert.
23.01.2022 | 19:04
FANATIK a avut dreptate Ianis Stoica nu a prins nici macar lotul la FCSB  CFR Cluj
Ianis Stoica nu este în lotul FCSB pentru partida cu CFR Cluj. Tânărul atacant este răcit, așa cum a anunțat FANATIK. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
23-01-2022
17:03

Ianis Stoica nu este în lot pentru partida FCSB - CFR Cluj

FANATIK a anunțat sâmbătă că Ianis Stoica este jucătorul despre care Mihai Stoica a anunțat că este răcit și incert pentru derby. Oficialul FCSB făcuse anunțul la Telekom, dar nu a dat numele jucătorului.

Așa cum FANATIK a anunțat, Ianis Stoica este jucătorul care a acuzat probleme medicale. Informația este confirmată și de decizia lui Toni Petrea de a nu conta pe tânărul atacant. Ianis Stoica nu este în lot pentru partida cu CFR Cluj.

Claudiu Keșeru este titular în ofensivă, așa cum anticipa FANATIK, iar Dumiter și Burlacu sunt variantele ofensive de pe banca de rezerve pe care Toni Petrea poate conta.

22-01-2022
23:06

Ianis Stoica este jucătorul răcit de la FCSB. Keșeru ar putea fi titular cu CFR Cluj

Din informațiile FANATIK, jucătorul răcit despre care a vorbit MM Stoica este Ianis Stoica. Tânărul atacant de la FCSB nu s-a simțit bine în ultimele zile, dar totuși a reușit să se antreneze alături de colegi. Așa cum a precizat MM, jucătorul a ieșit negativ la testele COVID-19, astfel că ar fi vorba despre o răceală.

În funcție de starea sa de duminică, este de așteptat ca Ianis Stoica să nu facă parte din formula de start pe care o va alinia Toni Petrea la partida contra celor de la CFR Cluj, de la ora 20:00.

Cel mai probabil, Claudiu Keșeru va fi preferat în ofensiva celor de la FCSB. Andrei Dumiter este o altă variantă pe care Petrea o are la dispoziție pentru derby.

Dan Petrescu nu îl va putea folosi pe Billel Omrani în meciul cu FCSB, deoarece atacantul francez a ratat pregătirea de iarnă, fiind infectat cu noul coronavirus. În același timp, și FCSB are un fotbalist incert pentru derby-ul cu ardelenii.

Billel Omrani a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2016, liber de contract, de la Olympique Marseille. Acesta mai are contract până la finalul sezonului cu formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica „se bucură” de necazul CFR-ului

Mihai Stoica a declarat faptul că Billel Omrani este cel mai bun atacant din România, fiind fascinat de tehnica și rafinamentul acestuia.

„Omrani este un jucător mult mai tehnic, rafinat. E cel mai bun atacant din România la ora actuală. El, când e sută la sută fizic, nu se poate compara cu un alt atacant!”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Nici FCSB nu va fi în efectiv complet la meciul cu CFR Cluj

Totodată, Mihai Stoica a dezvăluit că, cel mai probabil, și FCSB nu se va putea baza pe un fotbalist important în meciul cu CFR Cluj, deoarece este răcit.

Managerul general de la FCSB nu a menționat numele fotbalistului în cauză, însă a dat asigurări că nu este infectat cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Noi avem un fotbalist important răcit, dar testat negativ pentru COVID-19. Nu vă pot spune cine este. S-a antrenat, dar este răcit. Mai există și astfel de răceli.

La ce frig am îndurat în cantonament (n.r. efectuat la Berceni), parcă era Siberia în câmpul ăla. Nici nu vreau să mă gândesc că vor veni și zile mai friguroase”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – CFR Cluj va avea loc duminică, la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă prima poziție, cu 57 de puncte.

ADVERTISEMENT