Sport

Mihai Stoica, surprins după meciurile rivalelor în Conference League: „N-au nicio treabă cu fotbalul”

Mihai Stoica s-a arătat surprins după meciurile rivalelor din SuperLiga în cupele europene. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a lăudat-o pe Sepsi.
28.07.2023 | 09:28
Mihai Stoica surprins dupa meciurile rivalelor in Conference League Nau nicio treaba cu fotbalul
Mihai Stoica a fost surprins de meciurile rivalelor în Conference League. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Echipele românești au debutat în această săptămână în preliminariile UEFA Conference League din noul sezon. Toate cele patru reprezentante ale României au înregistrat rezultate pozitive și toate au șanse bune la calificarea în turul al treilea preliminar din UEFA Conference League. Mihai Stoica a analizat prestația rivalelor FCSB-ului, care au evoluat joi, o zi mai târziu în comparație cu vicecampioana.

Mihai Stoica, surprins după meciurile rivalelor în Conference League

Sepsi a câștigat cu 2-0 meciul din deplasare cu CSKA Sofia, iar Mihai Stoica a rămas plăcut surprins de rezultatul înregistrat la debutul antrenorului Liviu Ciobotariu în cupele europene. Ulterior, oficialul roș-albaștrilor a explicat că echipele românești sunt la un nivel superior față de cele din Bulgaria.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine nu este absolut nicio surpriză. Doar să spun modul în care s-a exprimat Sepsi este o surpriză plăcută. A jucat aproape perfect. A beneficiat şi de gafele monumentale ale portarului brazilian, dar a avut multe ocazii şi ar fi trebuit să mai marcheze.

Eu cred că în campionatul nostru nu sunt echipe atât de slabe ca cele bulgăreşti, deci nu trebuie să ne încântăm prea mult. A fost la discreţia covăsnenilor, dar foarte, foarte slabi bulgarii. Nu mult mai slabi decât ai noştri, dar n-am văzut absolut nimic”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„N-au nicio treabă cu fotbalul”

În celelalte rezultate înregistrate joi de echipele românești în preliminariile UEFA Conference League, CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu Adana Demirspor, în timp ce Farul a câștigat spectaculos cu Urartu, scor 3-2, după ce armenii au condus cu 1-0 și 2-1.

Mihai Stoica a fost surprins de faptul că formația antrenată de Gică Hagi a avut probleme împotriva campioanei Armeniei. „Aveau un gras în faţă… nu avea nici mişcări de fotbalist. Dacă te uiţi la nume şi naţionalităţi, zici: ‘Mamă, ce conglomerat!’, dar n-au nicio treabă cu fotbalul, foarte slabi. 

ADVERTISEMENT

Pentru mine a fost surprinzător că Urartu a pus probleme campioanei României. CFR a întâlnit totuşi o echipă cu jucători de mare calitate”, a mai spus Mihai Stoica.

Posibilele adversare ale FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi în turul al treilea preliminar din UEFA Conference League

Prima dintre echipele românești care a debutat în turul al doilea preliminar din UEFA Conference League a fost FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a câștigat cu 1-0 împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia, după golul înscris de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii a avut loc tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar din UEFA Conference League. Astfel, reprezentantele României și-au aflat posibilele adversare din runda următoare, dacă vor trece de actualele adversare.

  • CFR Cluj – Osijek / Zalaegerszeg (1-0 meciul tur)
  • Farul – Flora Talinn
  • FCSB – FC Nordsjaelland
  • Sepsi – Torpedo Kutaisi / Aktobe (1-4 meciul tur)

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Oțelul – FCSB

ADVERTISEMENT