Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii FCSB, fără primă pentru titlul câștigat. De ce nu-i premiază Gigi Becali: “Nici eu nu am luat!”

Jucătorii de la FCSB nu au luat primă pentru titlul câștigat în SuperLiga, iar Florin Gardoș a dezvăluit de ce nu îi premiează Gigi Becali pe elevii lui Charalambous.
28.04.2024 | 12:16
Jucatorii FCSB fara prima pentru titlul castigat De ce nui premiaza Gigi Becali Nici eu nu am luat
Jucătorii FCSB, fără primă pentru titlul câștigat. De ce nu-i premiază Gigi Becali: “Nici eu nu am luat!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Titlul din SuperLiga revine la FCSB, însă „roș-albaștrii” nu au primit niciun bonus din partea conducerii clubului. Gigi Becali nu le-a dat primă jucătorilor, iar Florin Gardoș a dezvăluit că nici el nu a primit nimic din partea patronului atunci când a câștigat campionatul.

Jucătorii FCSB, fără primă pentru titlul câștigat. De ce nu-i premiază Gigi Becali: “Nici eu nu am luat!”

„Roș-albaștrii” au câștigat titlul din SuperLiga într-un timp record în play-off, însă asta nu i-a schimbat deloc decizia lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB a anunțat că jucătorii nu primesc prime pentru performanța notabilă din România.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că jucătorii de la FCSB primesc prime doar în urma calificării în grupele unei competiții europene. Nici Florin Gardoș nu a văzut vreun bonus de la patronul „roș-albaștrilor” când a câștigat titlul.

Fostul fundaș de la FCSB a găsit și o explicație pentru decizia lui Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„M-am uitat pe lista de transferuri din vara trecută, a băgat bani, dar nu foarte mulți. Baba Alhassan a fost 600.000, dar abia a jucat. Singurul decisiv a fost Ngezana dintre toți jucătorii transferați cu bani, s-a ținut de promisiune pentru că a adus jucători buni.

Au fost jucători cu care s-au pierdut bani și până nu ajunge în grupele unei competiții este pe minus, chiar și cu titlul ăsta. Nici eu nu am luat primă pentru titlu, niciodată nu am luat primă pentru titlu”, a spus Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a găsit motivele pentru care FCSB este campioană: „Au jucători de excepție”

Mihai Stoichiță a găsit motivele pentru care FCSB a câștigat titlul din SuperLiga. Oficialul FRF este impresionat de munca staff-ului tehnic și laudă lotul de jucători al „roș-albaștrilor” la FANATIK SUPERLIGA.

„Au reuşit să păstreze, cu mici excepţii, acelaşi ritm pe durata campionatului. Au avut un grup de antrenori foarte bun,  orice mi-ar spune mie lumea, ce a antrenat Pinitilii, Charalambous, Neubert este lăudabil.

ADVERTISEMENT

În schimb, aseară, au reuşit, prin faptul că erau bine legaţi, au alergat foarte mult, până la epuizare, şi au avut o dăruire extraordinară, să obţină victoria. Cred că asta a fost o caracteristică a FCSB-ului în acest campionat. Trebuie să subliniem, au şi câţiva jucători de excepţie care fac diferenţa.

Mai greu să găsim la alte echipe asta. Au reuşit să închege o linie de apărare mai sigură decât a fost până acum. Am văzut meciul cu Vlad, Coman, Radunovic. Florinel are o ruptură fibrilară de gradul doi, se va reface, va merge şi la Belgrad ca să îşi completeze refacerea, recuperarea cu această Marijana Kovacevic”, a declarat Mihai Stoichiță.

Jucatorii FCSB, FARA PRIMA pentru TITLUL castigat | DE CE NU-I PREMIAZA Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată