Fotbal intern

Mihai Teja a vorbit despre arbitraj înainte de Astra – FCSB: ”Nu contează că a jucat la CFR Cluj”

16.03.2019 | 11:20
Mihai Teja a vorbit despre arbitraj inainte de Astra  FCSB Nu conteaza ca a jucat la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mihai Teja a vorbit despre arbitraj înainte de meciul Astra – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Horațiu Feșnic să arbitreze întâlnirea de la Giurgiu, dar tehnicianul ”roș-albaștrilor” nu se teme de faptul că acesta a jucat fotbal în trecut la CFR Cluj, rivala la titlu a formației finanțate de Gigi Becali.

Mihai Teja a vorbit despre arbitraj înainte de Astra – FCSB: ”Feșnic este imparțial”

”Îmi doresc să câștigăm meciul de mâine pentru moralul jucătorilor, pentru moralul nostru al tuturor. Trebuie să dovedești la fiecare meci că ești mai bun. După aceea poți să faci ce vrei. Înainte de meci se pot spune multe. Feșnic este un arbitru tânăr, un arbitru bun care mie îmi place. Un arbitru trebuie să fie imparțial și nu cred că va conta că a jucat la CFR Cluj. Acum este arbitru și nu cred că se gândește să ajute CFR”, a declarat Mihai Teja despre delegarea arbitrului Horațiu Feșnic la meciul Astra – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Atmosfera este bună la echipă, iar jucătorii sunt conștienți că trebuie să câștigăm acest meci. Nu știu dacă este un blocaj, băieții au avut o atitudine bună. Când Gică Hagi iese la final și spune că adversarul a creat mai mult și a produs mai mult fotbal, asta trebuie să luăm din meci. Nu se pot schimba lucrurile într-o lună sau două. Singurul scurtcircuit este că nu am câștigat. Cred că la toate meciurile am dominat și am fost echipa care a riscat”, a spus Teja în conferință de presă.

Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi în meciul FCSB - FC Viitorul
Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi în meciul FCSB – FC Viitorul

”Aș vrea să am tot lotul la națională”

Tehnicianul de la FCSB a comentat lotulo convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru partidele cu Suedia și Insulele Feroe: ”Vrem să avem cât mai mulți jucători la lot. Cosmin Contra a hotărât să avem doar unul, dar în schimb avem cinci la tineret. Aș vrea să am tot lotul la națională, dar Contra știe mai bine de ce are nevoie. Un jucător este clar supărat când nu este convocat la națională, dar nu trebuie să se plângă dacă nu este acolo. Trebuie să se întărească și să muncească mai mult pe teren pentru a ajunge acolo”.

ADVERTISEMENT

Partida Astra – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Mihai Teja nu-i va mai folosi pe mijlocașii Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu, care au intrat în dizgrațiile finanțatorului Gigi Becali. Pentru această întâlnire, oficialii giurgiuvenilor au pus prețuri mari la bilete.