Fotbal intern

Mihai Teja, declarații uluitoare după ce a fost dat afară de la FCSB: “Puteam să nu mai vin!” Mesaj pentru noul antrenor

18.05.2019 | 11:34
Mihai Teja declaratii uluitoare dupa ce a fost dat afara de la FCSB Puteam sa nu mai vin Mesaj pentru noul antrenor

Mihai Teja pleacă de la FCSB la finalul acestui sezon și va mai sta pe bancă doar la meciul din ultima etapă, împotriva lui CFR Cluj. La conferința de presă premergătoare ultimului meci, Teja a declarat că putea să plece de la echipă de când a aflat că a fost dat afară, însă a ales să rămână pentru că este profesionist. El a vorbit și despre relația cu Gigi Becali și Meme Stoica. 

Mihai Teja, declarații uluitoare după ce a fost dat afară de la FCSB: “Când ai o clauză în contract, respecți contractul”

Antrenorul celor de la FCSB a declarat că nu s-a pus problema să nu stea pe bancă în ultimul meci, dar a spus că este profesionist: “Nu m-am gândit să nu stau pe bancă în acest meci. Vreau să îmi fac treaba până la capăt. Puteam să nu mai vin, dar nu se pune problema. Suntem profesioniști, trebuie să ne facem treaba”

Mihai Teja a declarat că CFR Cluj merită campionatul și a explicat cum a intervenit ruptura între el și Gigi Becali: “CFR Cluj este echipa campioană, are un lot bun. Au jucători buni. CFR Cluj a meritat titlul. Nu am de ce să odihnesc titulari. Tinerii au nevoie de meciuri în picioare pentru că unii dintre ei merg la Euro. Eu am avut o clauză. Dacă nu luam campionatul, se reziliază contractul. Îmi pare rău că nu am luat campionatul. Se întâmplă în viață. Când ai o clauză în contract, respecți acel contract. Nu mi-a fost nici mai greu, nici mai ușor. Fiecare experiență este benefică pentru mine”

Mihai Teja in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, sambata 2 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Simona Halep și blestemul finalelor pierdute! Ce se întâmplă cu Simo în meciurile cu trofeul pe masă

Referitor la relația cu Gigi Becali, Mihai Teja a declarat că nu îi poarte pică și că pleacă: “N-am nicio treabă. M-am înțeles foarte bine cu domnul Becali. Nu plec supărat pe dânsul. Am avut clauza aceasta, am știut de la început. Dacă aș da timpul înapoi, aș face aceeași alegere. Nu este greu să lucrez cu Gigi Becali. Tot timpul am avut un dialog. L-am respectat, m-a respectat, am o relație bună, nu am nicio problemă.

Tot timpul am avut discuții cu domnul Becali. S-a interesat de ceea ce se întâmplă la echipă, sunt lucruri normale. Băieții s-au antrenat bine în această săptămână, pentru mine a fost o săptămână normală. Știam că la Steaua se vrea performanță. Am încercat, voiam să construiesc. Când mergi la Steaua, la Dinamo nu ai timp. Trebuie să îți iei acest timp prin rezultate. Cred că plec într-o imagine bună de la FCSB, am dat 200%, jocul echipei a crescut”

VEZI VIDEO CONFERINȚA LUI TEJA: 

Conferință de presă înainte de FCSB – CFR Cluj.

Gepostet von FCSB am Samstag, 18. Mai 2019

Mesaj pentru noul antrenor: “Îmi doresc să facă mai mult”

La meciul cu Sepsi, Mihai Stoica a fost surprins cu un telefon pe bancă, însă Teja nu a vrut să confirme sau să infirme dacă a venit vreun mesaj din lojă: Nu cred că e normal să stai cu telefonul pe bancă, dar nu mi se pare o problemă. N-am avut nicio discuție cu Meme Stoica referitor la faptul că vine cu telefonul pe bancă” 

Cel mai probabil, Edi Iordănescu va fi noul antrenor al celor de la FCSB, iar Mihai Teja a ținut să îi transmită un mesaj: “Cu siguranță cel care va veni este un antrenor foarte bun. Îmi doresc să facă foarte mult. În mare, strategia clubului este ca domnul Becali să aducă jucătorii. Era greu să aduci jucători pe care îi vrei tu neapărat. Sunt subiectiv și normal că mi-ar plăcea să fiu antrenor de tip manager, să vorbim de transferuri, dar cu acordul patronului. Nu poți să decizi tu pe banii altuia”

Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Simona Halep și blestemul finalelor pierdute! Ce se întâmplă cu Simo în meciurile cu trofeul pe masă

FCSB va încheia pentru al patrulea an al rând campionatul pe locul doi. Mihai Teja a spus că titlul s-a pierdut pe teren: “S-a pierdut campionatul pentru că s-au pierdut puncte pe teren. Asta a fost problema. Nu am vrut să demisionez de la FCSB niciodată. Cu o victorie la Călărași, la Chiajna, la Voluntari probabil eram pe primul loc și eram campioni. Am pierdut un singur meci din 14 la FCSB și era cel care nu trebuia să îl pierdem. Că am avut 15 ocazii. Referitor la Stoian a fost și decizia patronului și a mea ca el să joace atât de puțin. Îmi pare rău pentru el. Are calități, dar asta a fost. Ce puteam să schimb în trei săptămâni în această iarnă? Era foarte greu, am mizat totul”, a declarat Teja la conferința de presă.

  • 1 înfrângere a suferit Mihai Teja la FCSB: 1-2 cu Viitorul în play-off
  • 6 luni a rezistat Mihai Teja pe banca roș-albaștrilor