Fotbal intern

Mihai Teja, prezentat la FCSB! “Ştiu bine ce înseamnă Gigi Becali. Antrenorul nu le ştie pe toate!”

27.12.2018 | 13:37
Mihai Teja prezentat la FCSB Stiu bine ce inseamna Gigi Becali Antrenorul nu le stie pe toate

Mihai Teja a fost prezentat ca noul antrenor al FCSB într-o conferinţă de presă la Palatul din Aleea Alexandru, în prezenţa lui Gigi Becali. Teja, care a semnat un contract pentru un an şi jumătate, a vorbit despre provocarea pe care o constituie pentru el antrenarea FCSB şi afirmă că nu se teme de “balaurul” numkt vestiarul FCSB, cel care nu-l asculta deloc pe predecesorul său, Nicolae Dică.

“Îi mulţumesc că s-a gândit la mine, e o şansă în viaţa mea. Ştiu ce se doreşte la Steaua, ştiu ce vrea domnul Becali. N-am venit pentru bani, cred că FCSB e un pas important pentru mine şi sper să nu dezamăgesc. Peste tot unde te duci, dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, pleci. Mai bine rămâi acasă dacă nu faci faţă presiunii. Dacă nu credeam că mă pot impune în vestiarul Stelei, nici măcar nu-i mai răspundeam la telefon domnului Becali”, a spus Teja, care a lămurit şi cum vede colaborarea cu patronul şi cu Meme Stoica. “Mie mi se pare normal să existe discuţii cu domnul Becali şi cu Meme Stoica. Nu sunt omul care să refuze dialogul. Antrenorul nu le ştie pe toate”, a spus Teja.

Mihai Teja, prezentat ca noul antrenor al FCSB. “Pretenţiile sunt mari. E normal!”

Mihai Teja a fost prezentat ca noul antrenor al FCSB şi bătut monedă şi pe ideea că ştie foarte bine care sunt pretenţiile lui Gigi Becali, că îl cunoaşte bine pe patronul celor de la FCSB din moment ce a mai lucrat la clubul roş-albastru ca antrenor secund în mai multe mandate. Teja afirmă că nu contează că şi familia sa şi cea a patronului sunt extrem de apropiate şi că, până la urmă, performanţele contează.

“Eu am făcut şi junioratul la Steaua, ştiu ce înseamnă, am lucrat aici ca secund, ştiu ce înseamnă şi domnul Gigi Becali. Ştiu că pretenţiile sunt mari. Am rezolvat şi cu Mediaşul, le-am spus că îmi doresc foarte mult să ajung la FCSB, le mulţumesc pe această cale. Vor fi şi transferuri, jucători din campionatul intern, şi de la Mediaş. Aşa că vor mai veni 3-4 jucători. Nu contează faptul că familiile noastre se cunosc, rezultatele vor fi importante”, a mai declarat Mihai Teja.

 

 

 

Tags: