Fotbal intern

Mihai Teja, totul despre preparatorul fizic de la FCSB! „Antrenorul principal răspunde de rezultate, nu el”

30.12.2018 | 17:47
Mihai Teja totul despre preparatorul fizic de la FCSB Antrenorul principal raspunde de rezultate nu el

Noul antrenor al roș albaștrilor, Mihai Teja a lămurit totul despre problema preparatorul fizic de la FCSB! Teja și-a stabilit staff-ul și printre cei care îl vor ajuta se află și Marian Lupu, omul pus la zid nu o dată pentru condiția fizică a echipei. De un singur lucru este sigur Teja – antrenorul principal răspune pentru toate rezultatele, nu preparatorul.

”Marian Lupu este un preparator fizic foarte bun, un băiat inteligent, cu mare experiență. A lucrat și la echipa națională. Sunt sigur că poate să facă lucruri frumoase. Ideea e că suntem un staff, dar antrenorul principal trebuie să aibă discuții cu fiecare membru și să colaboreze ca să-și poată face treaba. Antrenorul principal răspunde de rezultate, nu răspunde preparatorul fizic. De multe ori se spune că echipa nu aleargă, atunci preparatorul fizic e de vină. Sau că apărarea nu stă bine în teren, atunci antrenorul secund care lucrează e de vină. Nu! Toată responsabilitatea este a antrenorului principal și așa cred că e normal”, a declarat Mihai Teja pentru Digi Sport.

Mihai Teja, totul despre preparatorul fizic de la FCSB! Marian Lupu alaturi de fotbalistii stelisti in sala de forta
Marian Lupu a lucrat ca preparator fizic al FCSB-ului atât pentru Reghecampf, cât și pentru Dică

Mihai Teja, totul despre preparatorul fizic de la FCSB!

Gigi Becali i-a dat mână liberă la echipă lui Teja, dar latifundiarul din Pipera a anunțat că el este cel care decide în privința transferurilor. Șase luni de zile are liniște noul antrenor. Din vară, dacă nu ia titlul, lucrurile se pot complica pentru Mihai Teja.

“Mihai Teja are contract pe un an şi jumătate şi 6 luni face ce vrea el. Dacă el are valoare ia campionatul pentru că sunt trei puncte. Are posibilitatea chiar din tur să depăşească CFR Cluj şi să termine pe primul loc. Apoi sunt 10 meciuri în play-off şi poate să ia campionatul sau nu. Apoi e posibil orice, să plece sau să rămână dacă îmi place jocul”, a spus și Gigi Becali.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano