Fotbal intern

Mihai Teja vrea revanșa cu Sepsi! Ce a spus despre Craiova – CFR Cluj

07.04.2019 | 11:09
Mihai Teja vrea revansa cu Sepsi Ce a spus despre Craiova  CFR Cluj

Tehnicianul Mihai Teja vrea revanșa în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul 4 a play-off-ului Ligii 1 Betano, după ce FCSB a pierdut la finalul anului trecut partida din sezonul regulat. Deși nu se afla pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor” la acel moment, antrenorul a urmărit acea întâlnire disputată pe un teren înghețat și care a pus mari probleme jucătorilor.

Mihai Teja vrea revanșa cu Sepsi: ”Ca să câștigi trebuie să suferi mult mai mult”

”Meciul de la Sfântu Gheorghe din sezonul regulat a fost jucat în condiții meteorologice speciale, pe un teren înghețat. Steaua trebuie să joace, să dea mult mai mult. Trebuie să fim mult mai concentrați pentru că ultima dată am pierdut acolo și am rămas cu amintiri neplăcute. Cu cât trece timpul automatismele se văd mult mai clar”, a declarat Mihai Teja, care vrea revanșa în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Dar nu avem foarte mult timp, pentru că fiecare meci e pe viață și pe moarte. Fiecare meci din play-off este greu. Respectăm toate echipele, dar ne pregătim să le câștigăm pe toate. Ca să câștigi trebuie să suferi mult mai mult, nu ai voie să te relaxezi”, a mai spus tehnicianul FCSB-ul într-o conferință de presă. Întrebat cu cine va ține în derby-ul U Craiova – CFR Cluj, treja a răspuns: ”Nu țin cu nimeni diseară, țin cu Steaua”.

Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi în meciul Astra Giurgiu - FCSB
Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi în meciul Astra Giurgiu – FCSB

FCSB e la 5 puncte în urma liderului CFR Cluj

Partida FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa luni, 8 aprilie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În sezonul regulat, ”roș-albaștrii”, cu Nicolae Dică pe banca tehnică, s-au impus pe teren propriu cu 2-0, dar au fost învinși la Sfântu Gheorghe cu scorul de 4-2.

Înaintea partidelor din etapa a patra a play-off-ului, FCSB se află pe locul secund în clasamentul Ligii 1 Betano, cu cinci puncte în urma liderului CFR Cluj, dar cu două peste U Craiova. Marele derby al acestei runde se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco, între U Craiova și CFR Cluj, iar ”roș-albaștrii” speră ca ardelenii să nu câștige pentru a se putea apropia în clasament.