Life

Mihai Trăistariu, păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral: „Costă o avere, îmi pun mâinile în cap”

Mihai Trăistariu a fost păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele de pe litoral. Acesta spune că va plăti acum o avere ca să repare!
13.09.2023 | 19:58
Mihai Traistariu pagubit de turistii care iau inchiriat garsonierele de pe litoral Costa o avere imi pun mainile in cap
Mihai Trăistariu, păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a fost păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele pe care acesta le deține pe litoralul Mării Negre. Cântărețul spune că va trebui să cheltuiască o avere pentru a pune totul la punct.

Mihai Trăistariu, păgubit de turiștii care i-au închiriat garsonierele. Au lăsat dezastru

Mihai Trăistariu se plânge că de fiecare dată turiștii care închiriază garsonierele pe care le deține pe litoral lasă în urmă un dezastru.

ADVERTISEMENT

Acesta trebuie să se ocupe singur de toate pagubele și spune că din această cauză nu câștigă niciodată bani în plus pentru închirierea acestor spații.

El s-a plâns de niște adolescenți care au stat acolo. Ei au ars canapeaua cu țigara și chiar au rupt-o de tot. Alți turiști au lăsat aerul condiționat pornit fără să le pese de costurile foarte mari de care trebuie să se ocupe Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

„Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara”, a spus el, conform Click.

Artistul are mult de plată pe lângă reparații

Conform artistului, o treime din banii primiți îi dă pe reparațiile ulterioare. Pe lângă aceste lucruri Mihai Trăistariu trebuie să plătească și gazul, apa, întreținerea, administratorul și camerista.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba și de plată a reparaților, acesta știe sigur că nu va mai rămâne cu niciun ban.

„Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul.

ADVERTISEMENT

Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap. Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua”, a povestit cântărețul.

Din această cauză, Mihai Trăistariu are și un plan de viitor. Artistul vrea să își facă propriul său hotel. El vrea să vândă toate cele șase garsoniere pe care le deține la malul Mării Negre.

Acesta a spus că un aspect care îi face pe turiști să lase dezordine în urmă este din cauza faptului că nu au responsabilități, așa cum s-ar întâmpla în cazul unui hotel.

ADVERTISEMENT