Life

Cât are de plătit Mihai Trăistariu pentru factura la curent pentru apartamentele pe care le închiriază la Mamaia: ”Mai intru în camere”

Mihai Trăistariu a primit factura la curent pentru apartamentele pe care le închiriază la Mamaia. Cât are de plătit artistul?
03.08.2023 | 13:15
Cat are de platit Mihai Traistariu pentru factura la curent pentru apartamentele pe care le inchiriaza la Mamaia Mai intru in camere
Cât are de plătit Mihai Trăistariu pentru factura la curent. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu închiriază mai multe apartamente în stațiunea Mamaia. Profitul e pe măsură, dar și facturile par să fie unele mai mari. Cât are de plătit artistul și cum vrea să facă economie?

Cât are de plătit Mihai Trăistariu pentru factura la curent

Apartamentele achiziționate de Mihai Trăistariu se află în Mamaia Nord. Iar după cum știm deja, a fost o vreme caniculară în ultimele zile. Iar cei mai mulți turiști nu au putut sta fără aerul condiționat.

ADVERTISEMENT

Evident, acest lucru s-a resimțit la factura de la curent. Mihai Trăistariu a rămas șocat în momentul în care a aflat cât are de plătit. Conform artistului, pentru un singur apartament, factura la energie din luna iunie a fost de aproape 250 de lei.

Asta în condițiile în care în timpul iernii, acesta nu plătește mai mult de 20 de lei. Artistul și-a dat seama însă ce s-a întâmplat. Mihai Trăistariu spune că a intrat în cadrele turiștilor pentru a le duce facturile.

ADVERTISEMENT

Acolo a găsit aerul condiționat pornit. Iar acest lucru l-a enervat la culme. Mihai Trăstariu a realizat că toate aerele condiționate montante ajung să meargă chiar și 10 ore zilnic, atunci când turiștii sunt la plajă.

 ”Au venit facturile la energie, cele din luna iunie, cam 200-250 de lei, de apartament, în condițiile în care iarna plătesc cam 10-20 de lei de apartament. Mai intru în camere, căci trebuie să le duc turiștilor facturile, și găsesc pornit aerul condiționat.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte supărat, mă deranjează, pentru că îmi dau seama că toate cele șase merg cam 10 ore zilnic, de când pleacă ei la plajă, până când se întorc, seara, pe la ora 20.00.

Eu îl închid efectiv, ei nu zic nimic, dar nu pricep de ce se întâmplă așa, când oricum se răcește camera în doar 10 minute”, a declarat Trăistariu, pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Din ce mai face bani artistul

Menționăm faptul că dincolo de banii câștigați prin închirierea apartamentul, artistul mai are și alte surse de venit. El susține în continuare concerte și totodată, mai are și o școală de muzică.

Astfel, programul artistului e unul cât se poate de încărcat. Iar onorariul este unul destul de generos. Mihai Trăistariu spune că parte face și 2.000 de euro într-o singură seară, dacă alege să cânte pe litoralul românesc

”Onorariul meu variază, în jur de 1.000 de euro, patronii vor să cânt doar 2-3 melodii, cam o jumătate de oră, nu-și permit foarte mult. Pot să fac și 2.000 de euro, într-o seară, din cântat pe litoral”, a mai adăugat el, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT