Life

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce legătură are Dorian Popa cu separarea celor doi

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Află ce legătură are Dorian Popa cu separarea celor doi.
10.08.2021 | 15:29
Mihai Traistariu si iubita lui sau despartit Ce legatura are Dorian Popa cu separarea celor doi
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Cântărețul avea planuri de viitor cu partenera lui, însă aceasta nu era interesată de pasul cel mare. Se pare că și Dorian Popa are legătură cu motivul despărțirii.

Artistul a fost împreună mai multe luni cu o tânără din București, însă au decis să meargă pe drumuri separate. Mihai Trăistariu nu mai suporta să plece cu treabă de acasă, în timp ceea nu avea o ocupație.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce legătură are Dorian Popa cu separarea celor doi

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Celebrul cântăreț a declarat, de mai multe ori, că nu are noroc atunci când vine vorba de relațiile amoroase.

Artistul a declarat că avea planuri mari de viitor cu partenera lui, dar ea nu-i împărtășea aceleași dorințe. Acesta era deranjat că iubita lui nu avea un loc de muncă și petrecea foarte mult timp acasă.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu spune că fosta lui iubită se uita foarte mult la vlogurile vedetelor, printre care și cele ale lui Dorian Popa. 

„O lăsam pe telefon, o găseam acasă tot pe telefon. Bun. A doua zi: păi ce faci? Păi m-am uitat la vlogul lui Dorian Popa, care nu știu ce a mai zis. Și, efectiv, mă amuzam că nu era nimic comic în situația asta.

ADVERTISEMENT

Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații.

Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

„N-am noroc în dragoste”

Mihai Trăistariu a explicat care este motivul pentru care relațiile lui nu merg niciodată. Acesta spune că și-a ales mereu iubitele în funcție de aspectul fizic și de vârstă, fiind mereu mult mai tinere decât el.

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc…nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. 

Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult.

Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a continuat Trăistariu.

ADVERTISEMENT