News
notix pixel id

Mihai Tudose, despre cum a fentat moartea: “A fost un infarct destul de mare”

04.04.2019 | 11:45
Mihai Tudose, despre cum a fentat moartea: “A fost un infarct destul de mare”
Mihai Tudose a făcut primele declarații după infarctul suferit

Fostul premier Mihai Tudose a trecut prin momente critice în urmă cu câteva zile. Deputatul partidului PRO România a suferit un infarct sever și a fost dus de urgență la spital. Din fericire, medicii l-au salvat și i-au montat stenturi. Acum, el a vorbit pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut.

Cum s-a produs infarctul lui Mihai Tudose

Invitat la Digi 24, Mihai Tudose a dezvăluit că își amintește perfect cum a început totul. Inițial, el a avut o stare de rău, dar fără a avea dureri la inimă. Nicolae Bănicioiu, care se afla la acel moment alături de el, a înțeles că fostul premier urmează să facă un infarct.

“Nicu Bănicioiu s-a uitat la mine și a spus: Mihai, tu cred că faci infarct sau cred că tu tocmai l-ai făcut!(…) Am avut noroc și am mai spus-o și o repet. Uite că așa a vrut Dumnezeu, să mai am zile, așa a fost viața”, a rememorat Mihai Tudose momentul în care a suferit un infarct.

Mihai Tudose și-a revenit după infarctul suferit la finalul lunii martie

În ce stare se află acum Mihai Tudose

El a mai spus că a avut noroc să fie în București când s-a întâmplat atacul de cord și că a avut parte de o echipă extraordinară de medici. În prezent, acesta se simte bine. “E bine. Dupa cum vedeți, vorbesc, sunt bine, sunt vioi…Dar a fost un infarct destul de mare”, a mărturisit fostul PSD-ist.

Tudose a fost întrebat și dacă a văzut așa-numitul “tunel al morții”, despre care au vorbit mai mulți pacienți aflați în stare critică. El a mărturisit că nu a fost vorba de așa ceva și că “pur și simplu s-a stins lumina”. El a mai rememorat că și-a revenit în sunetele ambulanței.

Mihai Tudose a suferit un infarct la finalul lunii martie, în timp ce se afla la un restaurant din Capitală, la aniversarea fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Fostul șef al Executivului a fost transportat de urgență la Institutul pentru Boli Cardiovasculare “C.C. Iliescu”, unde a fost operat, medicii reușind să-i salveze viața.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri