Life

Mihai Voropchievici, despre efectele solstițiului de vară. Cum sunt afectate zodiile

Mihai Voropchivici a vorbit despre efectele pe care le are solstițiul de vară pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, dar și care sunt evenimentele pe care le aduce fenomenul astrologic.
26.06.2021 | 22:12
Mihai Voropchievici despre efectele solstitiului de vara Cum sunt afectate zodiile
Mihai Voropchievici, despre efectele solstițiului de vară. Cum sunt afectate zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit renumitului numerolog de la Antena 3, solstițiul de vară vine cu un echilibru major, dar și cu marcaje asupra nativilor. De asemenea, planeta Jupiter face o configurație foarte bună cu Soarele.

În altă ordine de idei, Mihai Voropchivici susține că nativii au parte perioada aceasta de schimbări radicale. Așa se face că nativii scapă de rău, de necazuri, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici, totul despre consecințele solstițiului de vară

Berbec

Concentrare și atenție asupra propriei persoane, nu pe cei din jur. E un moment bun pentru reconciliere și pentru mai multă iubire de sine, dar și pentru a scăpa de sentimentele negative.

Taur

E o perioadă bună pentru a lăsa online-ul pe locul doi și pentru a ieși în lume. Natura te poate ajuta să ai parte de întâlniri frumoase, cât și reconectare la viață.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E timpul să te gândești mai mult la carieră, să cauți un loc de muncă mai bine plătit. Nu rata oportunitățile care îți ies în cale, trebuie neapărat să rezolvi poziția socială.

Rac

Regenerare în toate planurile și ieșire în evidență. Este o perioadă numai bună pentru a încerca să te trezești la o viață nouă, iar în familie să fii mai iubitor.

ADVERTISEMENT

Leu

Mișcare continuă și foarte multă activitate. Visele vechi trebuie aduse în față, trebuie neapărat să ajungi acolo unde ți-ai propus cândva. Sunt șanse mari să ieși în evidență.

Fecioară

Atenție distributivă și organizarea unei excursii, o vacanță la munte, alături de cei apropiați. Simți o bucurie uriașă când faci pe altcineva să fie fericit, împlinit sau special.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o perioadă perfectă pentru a-ți impune să faci anumite lucruri. Reînnoire sau semnal de alarmă pentru că sunt multe chestiuni de rezolvat. Tot ce este scris trebuie să se îndeplinească.

Scorpion

Dorință arzătoare pentru a cunoaște mai multe lucruri. E momentul pentru dragoste, pentru a simți că trăiesc în adevăratul sens al cuvântului. Acțiunea își spune cuvântul.

Săgetător

Trebuie să-ți cunoști valoarea, talentele și atuurile. E timpul să le arăți celor din jur la ce te pricepi și cât de bun ești în toate lucrurile pe care le faci.

Capricorn

Perioadă romantică și tentații majore pentru partenerii de viață. Persoanele singure își pot găsi sufletul pereche, se pot muta împreună sau chiar pot ajunge în fața altarului.

Vărsător

Uită de perioada în care ai ținut cont numai de plăcerile vieții. E un moment bun pentru a face o listă cu obiectivele pe care vrei să le atingi.

Pești

Ai ocazia să spui tot ce te deranjează, să nu le mai ții pentru tine. Spune lucrurilor pe nume și fii curajos legat de persoana pe care ai pus ochii.

ADVERTISEMENT