Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Vești excelente pentru nativul Pești

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat ce au pregătit runele pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021, așa cum ne-a obișnuit în fiecare zi de sâmbătă.
26.06.2021 | 20:51
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 28 iunie  4 iulie 2021 Vesti excelente pentru nativul Pesti
Mihai Voropchievici prezintă runele pentru intervalul 28 iunie - 4 iulie 2021 pentru fiecare nativ. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Concret, celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care sunt previziunile complete pentru perioada următoare.

Se anunță o săptămână în care unele zodii reușesc să dea lovitura, în timp ce alte sunt pe punctul de a face schimbări radicale pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici prezintă runele pentru intervalul 28 iunie – 4 iulie 2021 pentru fiecare nativ

Berbec

Iese din anonimat și dă, în sfârșit lovitura. Este vorba de influențe, asta pentru că se produce un salt rapid, calitativ în existența lor.

Taur

Este cazul să nu mai fii sub privirile mai puțin plăcute ale altora. Săptămâna viitoare intră în protecție divină, sunt protejați de toate relele și problemele.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Simbolul dragostei. Se anunță o poveste nouă pentru cei care sunt singuri, poate chiar o dragoste fierbinte și pasionantă.

Rac

Este pe picior să înceapă o viață nouă. Revigorare în toate planurile, fizic și psihic. E ceva foarte bun pentru tine perioada asta.

ADVERTISEMENT

Leu

E pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se cere precauție și prudență. Cenzură foarte mare în privința vocabularului.

Fecioară

Are lucruri bune și încă persistă în bătălii, certuri și critici. Sunt șanse foarte mari să iasă în cele din urmă cu capul sus din toate.

ADVERTISEMENT

Balanță

E o săptămână în care trebuie să le amintești celor din jur, de acasă sau de la locul de muncă, că trebuie să-ți păstrezi echilibrul. Consolidarea poziției.

Scorpion

Forță, putere și tărie. Astrele te încurajează să fii puternic pentru că este o perioadă puțin mai dificilă, dar toate vor fi duse la bun sfârșit.

Săgetător

Fertilitate și belșug, un fel de câștig pe absolut toate planurile. Visele se împlinesc celor care pleacă de acasă peste foarte puțin timp.

Capricorn

O săptămână de mesaje, toată lumea vrea să vă transmită câteva ceva. Deschide-ți-vă simțurile și ascultați ce au de spus ceilalți.

Vărsător

Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore și asta foarte repede. De luni în mod sigur se anunță modificări importante.

Pești

Are un singur gând: să-și schimbe locul de muncă. Aceeași ideea vine și legat de locuință. Acțiunea este cuvântul cheie perioada asta.

ADVERTISEMENT