Life

Mihai Voropchievici îți dezvăluie ce influență are echinocțiul de primăvară asupra zodiei tale

20.03.2021 | 20:43
Mihai Voropchievici iti dezvaluie ce influenta are echinoctiul de primavara asupra zodiei tale
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie ce influență are echinocțiul de primăvară asupra zodiilor. Este o perioadă plină de încercări pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Echinocțiul vine cu mobilizare de forțe și ne pune la treabă. Trebuie să fim optimiști, să nu ne grăbim și să analizăm lucrurile cu atenție.

ADVERTISEMENT

Zodiile ies din iarnă și încep să pună lucrurile în mișcare. Încep proiecte noi sau profită de o perioadă de odihnă.

Mihai Voropchievici îți dezvăluie ce influență are echinocțiul de primăvară asupra fiecărei zodii în parte

Berbec

Nativii au parte de noi provocări și le caută. Sunt ca niște rampe de lansare pentru ce urmează să vină, vor aduce schimbări benefice. Vor căuta răspunsuri întrebărilor din timpul iernii. Trebuie să fie optimiști și vor trece cu bine peste toate.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul este sfătuit să se tempereze. Trebuie să dea dovadă de mai mult calm. Să-și seteze un ritm propriu. Doar cu pașii mici pot cântări bine lucrurile. Pot avea succes atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Gemeni

Gemenii au o lecție de învățat: să nu înceapă nimic până nu termină ce au început. Au tendința să înceapă mai multe lucruri în același si vor fi extenuați. Acum nu vor mai avea timp de așa ceva. Trebuie să se și relaxeze, altfel pot ajunge la medic

ADVERTISEMENT

Rac

Racul a primit energie benefică și trebuie s-o organizeze într-o anumită direcție. Să-și stabilească un țel. E o primăvară cu noi începuturi. Trebuie să analizele bine ce e de făcut. Au noroc în dragoste în această perioadă.

Leu

Leu nu poate să stea fără să facă ceva. Trebuie să-și caute echilibrul lăuntric. Să caute răspunsurile întrebărillor pe care le are și să-și armonizeze relațiile cu oamenii din jur, chiar dacă nu ei au creat conflictele. E bine să se focusese și pe carieră

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara este extenuată după o iarnă grea. A avut o iarnă încărcată. Trebuie să se relaxeze, să se detașeze, să acorde timp propriei persoane. E cazul să se bucure de ce le oferă viața, să viseze. Lucrurile se vor așeza bine și în viața personală dar și în cea profesională.

Balanță

Balanța trebuie să petreacă mai mult timp în familie. Se vor încărca cu energie pozitivă de la prezenta oamenilor dragi. Trebuie să se ferească de stres și de gândurile negre.

Scorpion

Scorpioni au avut o perioadă de reflexie, dar au uitat să aibă grijă de sănătate și de starea de spirit. Se va definitiva calitatea vieții. Perioada echinocțiunlui este un factor hotărâtor, un prag de trecut. Trebuie să aibă grijă de sănătatea mentală, să scape de stres.

Săgetător

Utmătoarele săptămâni vin cu claritate în gânduri, cu ordine în idei. Au fost un pic împrăștiați, au obosit. O să vină o schimbare și ar fi bine să se bazeze pe intuiție și să scurteze de perioada în care iau deciziile

Capricorn

Își vor încărca bateriile. Sunt foarte motivați și vor găsi multe lucruri de făcut. Activitatea le aduce vitalitate. Provocările profesionale sunt un factor primordial. Nativii singuri au șanse să-și găsească sufletul pereche. Astrele influențează succesul în dragoste, doar că trebuie să fie vigilenți și să selecteze informațiile primite.

Vărsător

Este o perioadă plină de energie și vești bune. Trebuie să profite de toate ocaziile care se ivesc, dar acestea vin cu recomandări: trebuie să dea dovadă de calm și diplomație. E bine să evite discuțiile în contradictoriu și să aibă răbdare.

Pești

E o perioadă de asumare a responsabilităților. Plănuiesc cum să câștige bani și cum să economisească bani pentru a-și realiza planurile. Trebuie să le fie aproape oamenilor din jur. Astrele le aduc norocul necesar pentru reușită.

ADVERTISEMENT