News

Mihai Voropchievici şi magia zilei din horoscop! Ce spun despre tine literele numelui tău

16.05.2019 | 10:51
Mihai Voropchievici si magia zilei din horoscop Ce spun despre tine literele numelui tau

Mihai Voropchievici propune un horoscop inedit. În cadrul emisiunii sale, Magia Zilei, cunoscutul astrolog și numerolog a prezentat un altfel de zodiac, bazat pe numele fiecăruia dintre noi. Mai exact, totul pornește de la numărul de litere care compun numele tău.

Ce secrete ascund literele numelui tău

Dacă n-ai fost până acum curios să afli câte litere are numele tău, trebuie să știi că acestea ascund diverse semnificații, în funcție de numărul lor. Potrivit lui Mihai Voropchievici, dacă ai în total un număr din două cifre, trebuie să le mai adunați încă o dată, iar din suma acestora să rezulte un număr între 1 și 9.

Spre exemplu, în cazul în care numărul total este 16, numărul tău va fi 7, rezultatul sumei celor două cifre. Iar semnificația lui 7 este una aparte, explică specialistul în numerologie: „ Acești nativi știu să găsească răspunsuri în propria persoană. Sunt o fire meditativă, foarte inteligenți și independenți, totodată. Nu le plac sfaturile, de multe ori refuză să acționeze dacă circumstanțele nu sunt favorabile”.

Ce spune Mihai Voropchievici despre numărul de litere din numele fiecăruia. Sursa foto:antena3
Ce spune Mihai Voropchievici despre numărul de litere din numele fiecăruia. Sursa foto:antena3

Semnificațiile cifrei 7

Oamenii cu cifra 7 sunt mai introvertiți. Analizează, sunt demni și rezervați, deseori misterioși. Aceștia pun multă bază pe intuiție. Sunt mai singuratici cu oamenii pe care nu îi cunosc, dar afectivi cu cei apropiați.Misterul lui 7 este acel om căruia îi place să citească, să lectureze, dar care are opinii ferme și directe” , a mai spus Mihai Voropchievici, la Magia Zilei.

Totodată, cunoscutul astrolog vine în ajutorul nativilor, cu sfaturi prețioase pentru a avea o viață prosperă, mai ales din punct de vedere financiar. Specialistul consideră că cei mai mulți dintre noi avem tendința de a fi risipitori, mai ales când obținem un câștig material consistent. Cheia stă într-un comportament cumpătat și, mai mult decât atât, este nevoie de o atitudine pozitivă, pentru că „Banul nu va veni la unul care se vaită” , avertizează Mihai Voropchievici.