Fotbal international

Milan îl vinde pe Reina la nici o lună după ce l-a adus! Spaniolul e dorit de fostul său antrenor

24.07.2018 | 14:22
Milan il vinde pe Reina la nici o luna dupa ce la adus Spaniolul e dorit de fostul sau antrenor

Oficialii clubului AC Milan sunt pe punctul de a-l vinde pe portarul Pepe Reina la nici o lună după ce l-au adus. Cotidianul englez The Sun a scris că spaniolul este dorit la Chelsea Londra de fostul său antrenor de la SSC Napoli, Maurizio Sarri.

Tehnicianul italian l-a antrenat pe Reina până la finalul sezonului trecut, când ambii au plecat de la Napoli, antrenorul la Chelsea Londra, iar portarul spaniol de 35 de ani la AC Milan. Maurizio Sarri îl vrea pe internaționalul spaniol pentru a-l înlocui pe belgianul Thibaut Courtois, care este foarte aproape de a semna cu Real Madrid.

Milan, profit de 10 milioane de euro într-o lună cu Reina

Pentru italieni ar fi o lovitură financiară profitabilă. AC Milan l-a adus pe Pepe Reina liber de contract de la SSC Napoli și în nici o lună de zile poate face un profit de 10 milioane de euro, suma pentru care Chelsea este dispusă să o plătească pentru portarul spaniol.

AC Milan îl vinde pe portarul spaniol Pepe Reina pe 10 milioane de euro la Chelsea Londra la nici o lună după ce l-a adus liber de contract de la SSC Napoli
AC Milan îl vinde pe portarul spaniol Pepe Reina pe 10 milioane de euro la Chelsea Londra la nici o lună după ce l-a adus liber de contract de la SSC Napoli

Pepe Reina, în vârstă de 35 de ani, nu ar fi la prima experienţă în Premier League. El a jucat 285 de meciuri pentru FC Liverpool, între 2005 şi 2014, înainte de a ajunge la SSC Napoli.

Presa spaniolă a anunțat că Real Madrid şi Chelsea ar fi ajuns la un acord pentru transferul portarului Thibaut Courtois la campioana Europei. Real ar urma să plăteasă grupării engleze 35 de milioane de euro pentru jucătorul care mai are contract până în 2019 cu Chelsea. Însă londonezii nu îşi cedează goalkeeper-ul până nu îi găsesc un înlocuitor pe măsură.

Thibaut Courtois a fost declarat cel mai bun portar de la Campionatul Mondial din Rusia după ce a câştigat medaliile de bronz cu Belgia. Portarul a impresionat în meciul cu Brazilia în care a avut mai multe intervenţii providenţiale.