News

Minoră dintr-un centru de plasament, agresată sexual de un primar. Iubitul fetei a povestit totul, edilul a fost reţinut

Primarul unei comune din Teleorman este acuzat de agresiune sexuală şi a fost reţinut, el fiind reclamat de o minoră în vârstă de 17 ani.
18.09.2023 | 18:31
Minora dintrun centru de plasament agresata sexual de un primar Iubitul fetei a povestit totul edilul a fost retinut
Primarul din Botoroaga, Mihail Cojocaru, a fost reţinut pentru 24 de ore Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Primarul comunei Botoroaga, din judeţul Teleorman, a fost reţinut luni pentru 24 de ore, fiind acuzat că a agresat sexual o fată de 17 ani care se află în plasament la un cămin privat din Sectorul 6 al Capitalei.

Mai multe tinere s-au plâns de gesturile primarului

Secţia 21 Poliţie a fost sesizată pe 6 septembrie că la data de 21 august o minoră în vârstă de 17 ani ar fi fost victima unei agresiuni sexuale, poliţa stabilind în urma cercetărilor că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

ADVERTISEMENT

“În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023 au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Mihail Cojocaru, primarul din Botoroaga, se află în fucnţie de mai bine de 20 de ani, dar localnicii au povestit că de-a lungul timpului mai multe tinere s-au plâns de gesturile sale.

ADVERTISEMENT

Fapta pentru care a fost reţinut luni ar fi fost comisă pe 21 august în satul Târnova, din comuna al cărei primar este. Iubitul fetei povesteşte că Mihail Cojocaru s-a oprit cu maşina în dreptul ei și s-a oferit să o ducă în satul următor. Pe drum a oprit însă la sediul primăriei, convingând-o pe minoră să-l urmeze înăuntru. Ajunşi singuri într-o încăpere, bărbatul a început să o atingă pe picior, ar fi îmbrățișat-o și ar fi încercat să o sărute cu forța.

“N-a vrut să intre, a zis că de ce să intre și el a luat-o de încheieturi, a tras-o spre el, a încercat să o sărute, l-a împins cu piciorul în față. Domn primar s-a apropiat din nou, a luat-o de umeri, a tras-o spre dumnealui să o pupe acolo nu a mai apucat să facă nimic, a întors capul, a pupat-o pe partea dreaptă și după pe partea stângă, ea a întrebat ce înseamnă asta și el a răspuns că așa se face la prima întâlnire și ea a spus păi noi aici avem întâlnire, ce înseamnă asta?”, a povestit iubitul fetei, citat de stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

“Are stilul lui caracteristic, oprește mașina și zice bună, te duc eu? Și nu o mai duce unde trebuie, a dus-o în spate la primărie și pe urmă o săruți pe gât…”, a povestit un localnic din Botoroaga, despre apucăturile primarului.

Agresiunea a avut loc în jurul orei 19, când Primăria era închis, iar Mihail Cojocaru se afla singur cu minora. Deşi aflată în plasament la un cămin privat din Sectorul 6, fata se afla în comună pentru a-şi vizita mama naturală.

ADVERTISEMENT

Într-o înregistrare audio obţinuta de un site local, alte doua fete, cu vârste de 14 şi 15 ani, au povestit la rândul lor cum au fost abordate de primarul din Botoroaga, însă primarul respinge aceste acuzaţii, considerându-le înscenări orchestrate de adversarii politici.

ADVERTISEMENT