News

Suspiciuni de viol la un eveniment AUR. O minoră de 17 ani reclamă că a fost abuzată, poliţia a deschis dosar penal

După eveniment, fata de 17 ani ar fi ajuns într-o cameră de hotel cu mai multe persoane aflate în delegație. Ce a declarat anchetatorilor
18.09.2023 | 14:10
Suspiciuni de viol la un eveniment AUR O minora de 17 ani reclama ca a fost abuzata politia a deschis dosar penal
Suspiciuni de viol la un eveniment AUR. Foto (descriptiv) Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Suspiciuni de viol la un eveniment AUR organizat acum câteva zile. O minoră de 17 ani, din municipiul Slobozia, care a mers într-o tabără de vară a organizației de tineret, susține că a fost abuzată într-o cameră de hotel.

Suspiciuni de viol la un eveniment AUR. O minoră susține că a fost abuzată

Tabăra a fost organizată în stațiunea Olimp, din județul Constanța, iar fapta ar fi avut loc la hotelul Holyday Blue. Potrivit fetei, organizația de tineret AUR ar fi pus la cale petreceri în zilele de 14 și 15 septembrie.

ADVERTISEMENT

La aceste petreceri s-a consumat alcool. Inclusiv minora, alături de mai multe persoane din delegație, ar fi băut. În una din aceste seri, minora ar fi fost violată după ce a adormit. Ea spune că s-a trezit, simțind dureri în zona inghinală.

Ulterior, a constatat că pe lenjeria intimă avea urme de sânge. Fata susține că nu își amintește ce s-a întâmplat, dar bănuiește că ar fi fost violată de anumite persoane aflate în delegație. Însă, nu a dorit să dea detalii despre cei pe care îi bănuiește de viol.

ADVERTISEMENT

„La data de 16.09.2023, politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.”, transmite IPJ Ialomița.

ADVERTISEMENT

Fata a crezut că a fost drogată

Când a ajuns acasă, minora a povestit părinților ce a pățit. Apoi a mers la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, gândindu-se că ar fi putut fi drogată. Rezultatul testului rapid a fost negativ.

„Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, au adăugat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Conform România TV, fata ar fi consumat băuturi alcoolice alături de doi bărbați, Valentin Ghinea și George Negara, din județul Ialomița. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Urmează ca cercetările să stabilească ce s-a întâmplat în camera de hotel din Olimp.

ADVERTISEMENT