Life

Minunații și Magicianul Verdini, show total, în București: ”Magia înseamnă surpriză”

Minunații și Magicianul Verdini se pregătesc pentru spectacolele din București, show-uri programate pentru 12 și 22 martie.
02.03.2023 | 13:00
Minunatii si Magicianul Verdini show total in Bucuresti Magia inseamna surpriza
Minunații și Magicianul Verdini împlinesc un an de existență și anunță show-uri fantastice în București / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Minunații și Magicianul Verdini vor susține o serie de show-uri memorabile pe 12 și pe 22 martie, primul urmând să aibă loc la Palatul Copiilor, iar cel de-al doilea, la Sala Dalles, eveniment care va marca și aniversarea unui an de activitate.

Minunații și Magicianul Verdini, magie cu baloane de săpun

Spectacolul „Magie în baloane de săpun” este cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie din România! Îi veți cunoaște pe Magicianul Verdini, Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat!

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă! Tot ce trebuie este ca în ziua de 12 martie, duminica, toată familia să meargă la show-ul de la Palatul Copiilor din București, biletele putând fi cumpărate de aici.

Pe 22 martie, la Sala Dalles, trupa favorită a copiilor va marca și un an de activitate și pregătește un spectacol pe cinste. La eveniment, copiii se vor bucura de un bufet delicios, prăjituri delicioase și înghețată care să transforme seara într-una minunată și vor putea gusta sucuri 100% naturale.

ADVERTISEMENT

Nici părinții lor nu au fost uitați și, înainte de show, se vor putea delecta cu o degustare de vin, pentru ca apoi să asiste la spectacolul ”Magie în baloane de săpun”. După eveniment, copiii vor putea face și fotografii alături de Minunații și Magicianul Verdini.

Magicianul Verdini: ”Un tată este un magician pentru copilul lui”

Verdini este unul dintre cei mai iubiți magicieni de la noi, copiii care l-au văzut în show fiind, de fiecare dată, de-a dreptul impresionați de ceea ce face, pentru ei, pe scenă. În exclusivitate pentru FANATIK, el ne-a povestit cum magia pe care, acum, o aduce pe scenă, este una care, deși este gândită pentru copii, are rolul de a-i educa și pe părinți.

ADVERTISEMENT

”Tati e cel mai mare magician, o poate spune orice copil. Părinții nu au nevoie de trucuri pentru a fi cei mai buni magicieni. Magia înseamnă surpriză, iar cele mai frumoase surprize sunt de la tati și mami. (…) Sunt magician, cântăreț și tată a doi copii minunați.

De când am devenit tată am realizat că un tată este un magician pentru copilul lui, indiferent cum se simte în anumite zile mai grele. Din perspectiva copilului, tot ceea ce fac părinții săi se numește magie. Problema e că nu toți părinții sunt conștienți de acest lucru și uită să își asume acest rol, de magician”, spune simpaticul magician.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, ne-a explicat el, bucuria magiei poate fi adusă acasă de oricare părinte. ”Sunt părinți care îmi spun: învață-mă și pe mine un truc să-mi păcălesc copilul.  Nici un truc făcut de orice magician din lumea asta nu poate depăși în ochii copilului tău chiar și cea mai mică surpriză pe care i-o faci, fie că-i scoți o bombonică din ureche fie că-i faci orice altă bucurie”, mai spune magicianul.

Magicianul Verdini își inițiază copiii în tainele showbiz-ului

Verdini, magicianul cântăreț, este un magician în adevăratul sens al cuvântului atât pentru publicul larg, indiferent de vârstă, care știe să recunoască un profesionist, cât și pentru proprii săi copii, Ava și Felix.

Pentru că magicianul spune că orice vis se poate îndeplini atât timp cât nu renunți să încerci, Verdini și-a îndeplinit visul de a crea un spectacol de magie cu muzică originală, in care magicianul și cântă și încântă cu efectele vizuale și interactive de magie, alături de trupa de actori Minunații.

Din trupa Minunații lui Verdini fac parte și copiii săi Ava Lucia (patru ani și jumătate) și Felix (doi ani și jumătate) care participă cu momente scurte de magie și muzică, acestea fiind deliciul spectacolului.

”Nimeni nu știe exact ce este magia”

“Pentru mine magia este într-o strânsă legătură cu copilăria. Magia este un fel de a privi lucrurile precum un copil care se bucură cu entuziasm de tot ceea ce îl înconjoară. Ceva ce noi ca adulți, uităm să facem. Spun în introducerea spectacolului: Nimeni nu știe exact ce este magia, dar cred că magia stă ascunsă într-un zâmbet, într-o îmbrățișare, magia este un pupic, este un te iubesc și chiar un iartă-mă.

Spectacolele mele conțin numere impresionate și actuale, dificile, curajoase, pe care puțini se încumetă să le facă, tocmai pentru că le fac pentru copilul din mine, care își dorește să vadă magie adevărată, cred că ăsta e motivul pentru care sunt la fel de iubite de către adulți pe cât sunt iubite de către copii”, spune magicianul Verdini, în exclusivitate pentru FANATIK.

Desigur, nu poți vorbi despre magia lui Verdini fără să vorbești despre muzica lui, pe care o prezintă alături de trupa Minunații, cele mai de succes melodii de până acum fiind “Tu ești minunat” și “Port zâmbetul pe buze” pe care te invităm să le asculți și tu. Garantăm că îți vor face ziua mai bună.

Minunații și Magicianul Verdini împlinesc un an de existență

Minunații lui Verdini este cea mai nouă trupă de entertainment pentru copii, cu un succes extraordinar înregistrat încă din toamna anului trecut, atunci când trupa a organizat un turneu național cu casa închisă prin orașe precum București, Cluj, Craiova, Alba Iulia, Constanța, Râmnicu-Vâlcea și multe alte orașe din țară.

Spectacolele trupei Minunații reprezintă o adevărată experiență pentru spectatorii mari și mici, formatul spectacolelor incluzând momente de magie, scenete interactive educative și foarte amuzante, multă muzică, dar și… o mulțime de baloane de săpun. Scenariul este revizuit si aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, din dorința ca aceste spectacole să nu fie doar o experiență amuzantă, ci și o modalitate de a transmite mesaje educative celor mici.

Regia spectacolelor este semnată de actrița Tamara Roman, cunoscută din spectacole ca Rosmersholm, Inferno, Paganini, dar și vocea din spatele unor personaje celebre din filme pentru copii precum Regele Leu, Pinguinii din Madagascar, Micul Print, Violetta, Doamna și vagabondul 2 și multe alte filme și seriale de pe platformele de streaming. Muzica spectacolelor este compusă de producătorul muzical Robert Toma, autorul a numeroase melodii de succes interpretate de soliști ca Andra, Amna, Ruby, Liviu Teodorescu, Andreea Bălan sau Dorian Popa.

Cine sunt Minunații?

Dori Colori este personajul pasionat de muzică, așa cum este și Diana Mardar, în viața reală. Ea urmează cursuri de canto și cântă oriunde s-ar afla. Rita Aiurita este personajul care stârnește râsul pe scenă fiind pusă în situații care mai de care mai comice, dar care are mereu un as în mânecă.

În cazul acesta, Mădă Toderaș își expune pe scenă experiența de actriță și abilitățile ei de a mânui bile luminoase pentru jonglerii. Bela Săpunela este întruchipată de Cristina Iugulescu, care iubește copiii enorm și are răbdarea și talentul de a relaționa cu fiecare dintre ei.

Titi Coloriti, un personaj sigur pe el, este interpretat de Vali Gheorghe, Vali fiind în viața de toate zilele un actor modest și haios, care a acceptat provocarea de a juca pentru copii, iar acum adoră să fie pe scena. Cât despre DJ Bumba, trebuie sa recunoaștem că este preferatul celor mici. Plin de leduri și de multă energie, este o adevărată bucurie să îl vezi pe scenă.

Descoperă mai multe despre Minunații lui Verdini, despre programul spectacolelor și despre aparițiile media, accesând www.minunatii.ro. Biletele pentru show-urile din 12 și 22 martie, din București, se pot cumpăra de aici sau de aici.

ADVERTISEMENT