Life

Mioara Roman, infectată cu Covid-19, la 81 de ani. Oana Roman: „Nu i-am spus până astăzi”

Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a fost infectată cu Coronavirus. Care este acum starea ei de sănătate și de ce i-a ascuns fiica sa adevărul?
29.01.2022 | 22:00
Mioara Roman infectata cu Covid19 la 81 de ani Oana Roman Nu iam spus pana astazi
Mioara Roman a fost infectată cu Covid-19. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că mama ei, Mioara Roman, a fost infectată cu Covid-19.

Fosta soție a lui Petre Roman a avut o formă ușoară a bolii, iar fiica sa a decis să nu îi dezvăluie faptul că a fost infectată, pentru a nu intra în panică.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman, infectată cu Covid-19, la 81 de ani

Într-o discuție pe care o avea cu urmăritorii săi de pe Instagram, despre pandemie și cât de mult își dorește ca viața să revină la normal, Oana Roman a dezvăluit că mama sa a fost infectată cu Covid-19.

Familia Mioarei Roman a decis să nu facă publice aceste informații până în acest moment. Fosta soție a lui Petre Roman a avut o formă ușoară a bolii și nici măcar nu a știut că a contactat virusul. Oana Roman nu i-a spus, pentru a nu o îngrijora.

ADVERTISEMENT

”A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze.

A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana și Mioara Roman au o relație foarte apropiată

Oana Roman este foarte apropiată de mama sa, mai ales de când fosta soție a lui Petre Roman a fost diagnosticată cu Parkinson. Pentru că boala s-a agravat în ultimii ani, familia a decis că cel mai bine pentru Mioara Roman este să fie internată într-un centru de recuperare. 

Acest lucru nu o împiedică pe Oana Roman să-și petreacă timpul cu mama sa. Aceasta a dezvăluit că, recent, au fost împreună la salon, ca două prietene bune.

ADVERTISEMENT

„Am dus-o pe Iza la un coleg să se distreze în weekend, iar eu merg să o iau pe mama şi să mergem împreună la coafor, manichiura, pedichiură. Să o înveselesc puţin!

În plus, o să îi duc cadou o cremă care are un ambalaj uşor de folosit, dat fiind că nu îşi mai poate mişca o mână”, a povestit Oana Roman.

ADVERTISEMENT