News

Mircea Badea a răbufnit: “Nu mai am niciun fel de iluzie!” Ce spune despre Traian Băsescu

05.06.2019 | 13:21
Mircea Badea a rabufnit Nu mai am niciun fel de iluzie Ce spune despre Traian Basescu
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a răbufnit după ce a văzut că Traian Băsescu este în continuare în grațiile multor români, în condițiile în care în anul 2012 7,4 milioane de oameni au votat la referendum demiterea acestuia din calitate de președinte. Realizatorul Antena 3 a comentat în emisiunea ”În gura presei” de aseară că România îl merită pe Traian Băsescu.

Mircea Badea, atac la adresa românilor care l-au votat pe Băsescu

Fostul președinte a fost ales europarlamentare pe listele PMP, iar în București, partidul condus de acesta a luat 12%, un procent semnificativ dacă luăm în calcul faptul că Băsescu este unul dintre cei mai antipatizați politicieni de la noi. Badea a comentat reintrarea fostului marinar în viața publică după ce au apărut noi dezvăluiri despre colaborarea sa cu Securitatea.

ADVERTISEMENT

Antena 3 a difuzat aseară un interviu cu unul din oamenii pe care Traian Băsescu i-ar fi turnat la Securitate, culmea, chiar un om care îi era prieten și care l-a votat inclusiv la europarlamentare. Ion Bârgău a declarat în interviul pentru Sinteza zilei că nu înțelege de ce Băsescu l-a turnat, mai ales că niciodată nu a simțit această ură din partea lui.

Traian Băsescu, la o prelegere publică
Traian Băsescu este europarlamentar. Sursa foto: Antena 3

”Țara asta îl merită pe Băsescu”

În urma acestor dezvăluiri, Mircea Badea a răbufnit și a spus că românii ar trebui să se simtă foarte prost pentru faptul că Băsescu a ajuns în Parlamentul European datorită votului lor. Realizatorul de radio și televiziune a spus că oamenii sunt nebuni pentru că îl girează din nou pe omul care a condus țara timp de 10 ani.

ADVERTISEMENT

„Măcar în seara asta ăia care l-au băgat acum o săptămână pe Băsescu în Parlamentul European ar trebui să zică: „suntem nebuni”. Eu nu mai am niciun fel de iluzie cu privire la această țară. Am spus că nu am cum să mai fiu dezamăgit de această țară, nu mai am așteptări”, a spus aseară Mircea Badea, care a concluzionat spunând că ”țara asta îl merită pe Băsescu”.