Life

Mircea Badea şi Victor Ciutacu au răbufnit după moartea lui Arşinel: “Rămânem cu foarte mulţi oameni răi” / “Este un doliu greţos”

Mircea Badea și Victor Ciutacu au reacționat dur după ce s-a aflat că marele actor Alexandru Arșinel a murit. Ce au transmis cei doi jurnaliști.
29.09.2022 | 23:35
Mircea Badea si Victor Ciutacu au rabufnit dupa moartea lui Arsinel Ramanem cu foarte multi oameni rai  Este un doliu gretos
Ce au spus Mircea Badea și Victor Ciutacu despre moartea lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea și Victor Ciutacu au răbufnit după ce Alexandru Arșinel a plecat din această lume joi seară.  Jurnaliștii nu văd cu ochi buni ceea ce se întâmplă în urma decesului marelui actor.

Victor Ciutacu, atac la ”reziști” după moartea lui Alexandru Arșinel

Victor Ciutacu i-a atacat pe ”reziști” în emisiunea sa ”Punctul culminant”, blamându-i pentru cum s-au comportat cu Alexandru Arșinel în perioada când acesta trăia.

ADVERTISEMENT

Realizatorul TV consideră ”un doliu grețos” faptul că pe rețelele de socializare își exprimă regretul față de decesul actorului tocmai cei care i s-au opus în anumite situații.

”Sunteți mulțumiți, reziștilor? Creaturilor bizare și fără suflet! V-a încurcat în timpul vieții și acum îl jeliți în timpul morții. E absolut vomitiv ceea ce se întâmplă, doamnelor și domnilor. Cei care l-au împins cu un picior în groapă pe marele actor, pentru că îi încurca, acum bocesc cu lacrimi de sânge pe rețelele de socializare și eventual își pun poze cu el.

ADVERTISEMENT

M-am uitat pe rețelele de socializare. Este un doliu grețos. Îl plâng cu precădere ăia care l-au înjurat că s-a băgat în față la transplantul de rinichi, ăia care îl înjurau că nu se mai dă dus de la teatru, ăia care îl înjurau că primește indemnizația de revoluționar și indemnizația de merit de la Ministerul Culturii. Băi, nu vă e scârbă de voi, creaturilor bizare? ”, a spus Victor Ciutacu la România TV.

Mircea Badea: ”De pe planetă pleacă din ce în ce mai mulți oameni buni”

Mircea Badea a rămas și el cu un gust amar după pierderea lui Alexandru Arșinel. Jurnalistul are senzația că pe planetă rămân în ultima vreme doar oamenii răi.

ADVERTISEMENT

”Vreau să ies puțin din contextul local. Am o senzație din ce în ce mai pregnantă că de pe planetă pleacă din ce în ce mai mulți oameni buni și rămânem cu foarte mulți oameni răi, care nu pleacă”, a declarat și Mircea Badea la Antena 3.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, joi seară. De o săptămână era în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din București.

ADVERTISEMENT

Marele actor va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Aici el și-a pregătit din perioada vieții locul de veci, mai exact, din anul 2014.

ADVERTISEMENT