News

Mircea Geoană recunoaște că a avut probleme mari de sănătate. ”Cazul meu a fost extrem. M-am speriat”

Mircea Geoană nu obișnuiește să vorbească prea des despre viața lui personală. Totuși, el a făcut o excepție și a recunoscut că a avut probleme de sănătate.
08.01.2023 | 12:17
Mircea Geoana recunoaste ca a avut probleme mari de sanatate Cazul meu a fost extrem Mam speriat
Mircea Geoană a recunoscut că a avut probleme de sănătate, care și-au pus amprenta și asupra fizicului său / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mircea Geoană a evitat să discute deschis despre problemele lui de sănătate, deși în ultima perioadă s-a scris că ar suferi de o boală ”extrem de grea”. Informația a revenit în actualitate în decembrie 2021, după ce Geoană a apărut la o reuniune NATO fără păr.

Mircea Geoană, urmărit de probleme de sănătate

Până acum, numărul 2 din NATO nu a comentat pe margine acestui subiect, mulțumindu-se să spună că a trecut ”printr-o sperietură zdravănă”.

ADVERTISEMENT

Totuși, recent Geoană a vorbit despre un moment important din viața lui, în urma căruia a ajuns pe mâna medicilor. Este vorba despre alegerile din 2009, pe care le-a pierdut în fața lui Traian Băsescu.

Geoană: ”Se uitau la mine la ca un cobai”

„Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: „dar puteți să mergeți?! auziți bine?!

ADVERTISEMENT

Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină.

Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, a povestit Mircea Geoană la podcastul lui Damian Drăghici, potrivit RTV.

ADVERTISEMENT

Atacurile energetice din timpul campaniei, confirmate de Mihaela Geoană

În timpul campaniei electorale din 2009, Traian Băsescu l-a cooptat în staff pe parapsihologul Aliodor Manolea, despre care se spune că ar fi lansat ”atacuri energetice” împotriva lui Geoană.

“Poate spun un lucru pe care…Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru. Nu știu dacă e o teorie sau alta, dar era pur și simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucăţi, care erau probabil decisive.

ADVERTISEMENT

Cred eu, e o părere personală. Cred ca el le-a simţit atunci. Vreau să spun că am simţit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu”, povestea Mihaela Geoană la puțin timp după alegerile din 2009.

ADVERTISEMENT