Fotbal intern

Mircea Lucescu, bucuros după promovarea Rapidului în liga a doua! „A avut mai mulţi spectatori astăzi decât toate echipele din play-out la un loc”

12.05.2019 | 22:41
Mircea Lucescu bucuros dupa promovarea Rapidului in liga a doua A avut mai multi spectatori astazi decat toate echipele din playout la un loc

Mircea Lucescu a fost un spectator bucuros după promovarea Rapidului în liga a doua! Fostul selecționer al Turciei a mers în Regie să vadă la lucru echipa lui Daniel Pancu în meciul care a decis prezența giuleștenilor în eșalonul secund. Lucescu a rămas impresionat de numărul fanilor rapidiști care au venit să-și suțină favoriții și a făcut o comparație cu formațiile din play out. A dat cu minus pentru echipele de pe prima scenă.

Mircea Lucescu, bucuros după promovarea Rapidului în liga a doua!

Rapid, oficial în Liga a doua

Rapid a reușit să promoveze în mod oficial în liga a doua. Giuleștenii au învins-o fără drept de apel pe Unirea Slobozia. 3-0 a arătat tabela de marcaj a arenei din Regie la finalul întâlnirii. Echipa lui Daniel Pancu a strâns 69 de puncte și nu mai poate fi ajunsă de următoarea clasată. De remarcat că giuleștenii au început sezonul cu Constantin Schumacher pe banca tehnică, dar eșecul din Cupa României l-a costat postul pe fostul mijlocaș.
Daniel Pancu a fost numit principal şi acesta a reuşit promovarea. Acum, fostul atacant a anunţat că pregăteşte o nouă campanie de transferuri. Cap de listă a fost anunţat Alexandru Ioniţă, mijlocaşul celor de la CFR Cluj.
* 1 titlu a câştigat Mircea Lucescu ca antrenor al Rapidului