Sport

Mircea Lucescu, dezlănţuit după Dinamo Kiev – Beşiktaş 2-3: “Am jucat împotriva unei selecţionate africane!”

Mircea Lucescu a făcut iureş la conferinţa de presă de la finalul meciului Dinamo Kiev - Beşiktaş 2-3. "Il Luce" a acuzat arbitrajul şi i-a pus la zid pe adversari.
25.08.2023 | 00:04
Mircea Lucescu dezlantuit dupa Dinamo Kiev  Besiktas 23 Am jucat impotriva unei selectionate africane
Mircea Lucescu, dezlănţuit la conferinţa de presă. Sursa foto: captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev a pierdut cu 2-3 prima manşă din play-off-ul Conference League cu Beşiktaş. Confruntarea a fost disputată în Giuleşti, iar turcii s-au impus graţie unui gol marcat în ultimele minute.

Mircea Lucescu, dezlănţuit după Dinamo Kiev – Beşiktaş 2-3: “Nu se poate ca o țară care nu are spectatori să fie batjocorită!”

La finalul confruntării, Mircea Lucescu a pus tunurile pe arbitraj şi a declarat că nu a jucat împotriva lui Beşiktaş, ci a unei selecţionate africane:

ADVERTISEMENT

„Am avut gol anulat în cupele europene și cu Benfica, tot așa după un minut de consultări. Nu se poate ca o țară care nu are spectatori să fie batjocorită! Mi se pare exagerat.

Meciul a fost bun. Am avut mult mai multe posibilități de a marca. Am făcut greșeli. E un rezultat negativ, dar unul pozitiv din punct de vedere al jocului și al capacității echipei de a-și domina adversarul.

ADVERTISEMENT

“N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola!”

N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuți în același club să te pui cu ei.

Au multă experiență.Dar în condițiile astea sunt mulțumit de echipă. Au profitat de lipsa de experiență a jucătorilor noștri și au marcat goluri. Sunt o echipă bună.

ADVERTISEMENT

Au făcut transferuri care îi pot ajuta atât în Europa, cât și în campionat. Noi ne vom juca șansa până la capăt. Echipa a demonstrat că are potențial. Puteam face 3-2 pentru noi în final, dar au marcat ei gol.

“I-am spus arbitrului să se ducă acasă și să revadă faza”

Cu mai multă atenție și experiență puteam câștiga acest meci. Evoluția jucătorilor mei a fost una bună spre foarte bună. Eu nu înțeleg cum arbitrul a putut anula golul nostru.

ADVERTISEMENT

I-am spus arbitrului să se ducă acasă și să revadă faza. Va fi un stadion plin la Istanbul. Va fi o atmosferă incendiară acolo. Sper să fim mai atenți acolo și să profităm de organizarea noastră bună din atac. Noi trebuie să răspundem cu o stare de spirit excepțională”, a spus Mircea Lucescu.

Declaraţiile lui Mircea Lucescu de la finalul meciului

ADVERTISEMENT