Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu la FCSB? Reacții la cald la Fanatik SuperLiga: ”Wow, cum ar fi”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au comentat o posibilă venire a lui Mircea Lucescu la FCSB. Gigi Becali s-ar fi gândit la această variantă după eliminarea din Conference League.
18.08.2023 | 16:53
Mircea Lucescu la FCSB Reactii la cald la Fanatik SuperLiga Wow cum ar fi
Analiștii FANATIK SUPERLIGA au comentat o posibilă venire a lui Mircea Lucescu la FCSB. Gigi Becali s-ar fi gândit la această variantă după eliminarea din Conference League. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a detonat bomba la FANATIK SUPERLIGA anunțînd că Gigi Becali se gândește tot mai serios să-l aducă la vicecampioana României pe tehnicianul lui Dinamo Kiev.

Reacții la o posibilă sosire a lui Mircea Lucescu la FCSB

Reacțiile nu s-au lăsat prea mult așteptate după vestea că patronul FCSB l-ar vrea pe Mircea Lucescu, însă analiștii prezenți în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA consideră că sunt șanse minime ca tehnicianul român să ajungă să colaboreze cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Wow, cum ar fi. E greu, dar dacă ar veni ar face echipă de Champions League. Clar. Dar e foarte greu”, a declarat fostul internațional Bănel Nicoliță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

”Toată lumea l-ar vrea pe Mircea Lucescu. Și Rapidul, și Dinamo. Cine nu l-ar vrea pe Mircea Lucescu? Eu cred că nu, ținând cont și de calificarea de aseară, cu toată situația dificilă din Ucraina, va rămâne acolo, va continua.

ADVERTISEMENT

N-a plecat în situații mult mai grele, acum echipa este calificată, întâlnește Beșiktaș. Un adversar bun, dar un meci echilibrat. Nu cred, Mircea Lucescu este mult prea mult pentru fotbalul românesc în momentul de față”, a spus și Robert Niță.

”Il Luce” nu mai este interesat de partea de antrenorat

Fostul atacant al Rapidului crede că Mircea Lucescu a obosit să stea în fiecare zi la antrenamente și dacă ar accepta să se întoarcă într-o zi la o echipă din România ar face-o pe un post care să nu-l solicite atât de mult.

ADVERTISEMENT

”Cred că este foarte greu ca domnul Lucescu să accepte o provocare în România, indiferent de echipă, și să antreneze zi de zi. Poate veni un director tehnic, ceva pe partea tehnică, să supravegheze antrenamentele, să dea linia antrenorului principal.

Cred că deja nea Mircea a ajuns la o saturație de a munci zi de zi și doar din respect pentru cei de la Dinamo Kiev continuă acolo. Este adevărat că și dânsul spune: ‘Domne, pe mine asta mă ține verde. Lucrul ăsta, studiul adversarului, să fiu pe teren cu echipa mea, să analizez adversarul’”, a afirmat Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Se retrage Mircea Lucescu?

”Chiar vorbeam de curând cu dânsul și îmi spunea: ‘Tu știi că noi călătorim câte 8-10 ore cu autocarul? Când mă dau jos cu șoldul meu…’. Este uzura și sunt antrenamente care durează șase ore.

Iese echipa pe teren, sună alarmă, se bagă la adăpost, stau o oră și jumătate, iar ies pe teren, mai fac 30 de minute antrenament, mai sună o dată alarma. E obositor. În această dimineață au plecat în Ucraina, au meci de campionat, luni seară se întorc la București ca să joace joi cu Beșiktaș”, a precizat Robert Niță.

Mai mult, Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, crede că Mircea Lucescu se va retrage dacă nu va reuși să o califice pe Dinamo Kiev în grupele Conference League: ”Eu cred că este finalul pentru Mircea Lucescu. Dacă nu reușește să-i califice în grupe cred că se retrage. Nu mai poate fizic”.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Va ajunge Mircea Lucescu la FCSB?

ADVERTISEMENT