Sport

Mircea Lucescu, interviu special în Gazzetta dello Sport! Cine ia titlul: “E copilul meu!”

Mircea Lucescu a oferit un interviu special jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport. Antrenorul român știe cine va lua titlul în Serie A după doar trei etape.
07.09.2023 | 22:47
Mircea Lucescu interviu special in Gazzetta dello Sport Cine ia titlul E copilul meu
Mircea Lucescu a oferit un interviu special pentru Gazzetta dello Sport. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit cu jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport despre fotbalul din Serie A. „Il Luce”, revenit în Giulești în această vară, a oferit un interviu special pentru cel mai prestigios ziar din Italia în care și-a expus preferințele legate de câștigarea titlului în actuala stagiune.

Mircea Lucescu, interviu special în Gazzetta dello Sport: „Inter e favorită pentru Scudetto”

Perioada petrecută de Mircea Lucescu pe banca unor echipe din Italia, precum Pisa, Brescia, Reggiana sau Inter nu a fost uitată de ziariștii de la Gazzetta dello Sport. Italienii au vrut să afle de la cel mai titrat antrenor român cine câștigă trofeul în Serie A, în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fost tehnician pe banca „nerazzurrilor” în stagiunea 1999 – 2000, Mircea Lucescu este convins că Inter este favorită la câștigarea titlului. „Inter a jucat recent finala Ligii Campionilor.

A început bine și e favorită pentru Scudetto. S-a schimbat mult, au pierdut câțiva jucători buni, dar încă îl are pe Mkhitaryan, copilul meu, care este un mijlocaș inteligent și excepțional.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Lautaro este fantastic, un mare talent și acum este și un lider. Știe să își ajute foarte mult colegii”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu știe cine este principalul pericol pentru Inter: „Atenție!”

Inter are maximum de puncte după trei etape și este lider în Serie A. Finalista Champions League din sezonul trecut este singura fără gol primit în startul de sezon.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este de părere că AC Milan și Juventus, următoarele două clasate, sunt echipele care îi pot pune probleme formației lui Simone Inzaghi.

„Dintre rivale, îmi place Milan. Și atenție la Juventus! A nu avea meciuri în cupele europene poate fi un avantaj care nu trebuie subestimat.

ADVERTISEMENT

Napoli cred că va avea ceva probleme. Când schimbi antrenorul nu este ușor. Ca jucător nu poți să te adaptezi imediat la astfel de schimbări”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT