Sport

Mircea Lucescu, bucuros după calificarea lui Dinamo Kiev: „Cu Beșiktaș jucăm tot pe Giulești! E o satisfacție”

Mircea Lucescu a fost bucuros după ce Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League, în urma victoriei cu Aris Salonic.
17.08.2023 | 23:22
Mircea Lucescu bucuros dupa calificarea lui Dinamo Kiev Cu Besiktas jucam tot pe Giulesti E o satisfactie
Mircea Lucescu, bucuros după calificarea lui Dinamo Kiev. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League după ce a trecut de grecii de la Aris Salonic la loviturile de departajare, partida jucându-se în România, pe stadionul Giulești.

Mircea Lucescu, bucuros după calificarea lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost bucuros după calificarea obținută de Dinamo Kiev împotriva lui Aris Salonic, lăudându-și jucătorii pentru efortul depus: „A fost un joc bun, suporterii ne-au împins la joc, ne-au ajutat extrem de mult.

ADVERTISEMENT

Campionatul Greciei e unul bun, pentru că folosesc doar jucători străini, am întâlnit o echipă foarte dificilă. Ei aveau o experiență superioară față de noi, ce le permitea să conducă jocul.

A fost un meci greu de tot, dar importantă e calificarea. Satisfacția trăită astăzi, n-am mai trăit-o de mult timp, pentru că noi jucăm deobicei în fața unui stadion gol”.

ADVERTISEMENT

„Cu Beșiktaș vom juca tot pe Giulești!”

Dinamo Kiev va juca în următoarea rundă împotriva lui Beșiktaș, iar partida se va desfășura tot pe stadionul Rapidului, Mircea Lucescu spunând că se bucură de acest lucru, mai ales că fanii giuleștenilor vor fi alături de el.

„Demult n-am mai avut penalty-uri, de la faimoasele Supercupe, pentru că în campionat nu ai parte de așa ceva. Meciul cu Beșiktaș se va juca tot aici. Suporterii Rapidului au fost prezenți și ne-au ajutat serios.

ADVERTISEMENT

Cu Beșiktaș va fi la fel, ne așteaptă un meci greu, sunt sigur că jumătate de stadion va fi umplut de fanii lor, pentru că sunt destul de aproape și cred că va fi un meci frumos”, a continuat Mircea Lucescu.

„Eu regret foarte mult că trebuia să mai jucăm un meci pe Giuelești, împotriva lui Chelsea, dar un conducător a ales să mergem în Germania și am pierdut cu 1-0, atunci mi-aș fi dorit să jucăm pe Giulești.

ADVERTISEMENT

Cea mai fericită e mama lui Răzvan și soția mea, pentru că ea trăiește la maximum fiecare partidă”, a mai spus antrenorul lui Dinamo Kiev, la finalul partidei cu Aris.

ADVERTISEMENT