Fotbal intern

Mircea Rednic a confirmat FANATIK. “Florentin Matei vrea să vină la Dinamo!”

21.04.2019 | 15:18
Mircea Rednic a confirmat FANATIK Florentin Matei vrea sa vina la Dinamo

Mircea Rednic a confirmat informația dezvăluită de FANATIK pe 18 aprilie. Antrenorul lui FC Dinamo București a recunoscut că își dorește ca Florentin Matei să ajungă sub comanda sa la finalul sezonului 2018 – 2019, iar fotbalistul care se află sub contract cu FCSB nu ar refuza o ofertă venită din partea rivalei din Capitală.

FANATIK e confirmat de Mircea Rednic

Mircea Rednic susține că s-a întâlnit într-o benzinărie cu un membru din familia lui Florentin Matei și că i-a transmis fotbalistului de la FCSB că îl dorește la Dinamo București, dar doar dacă ar putea să semneze cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

“Mi l-aș dori pe Florin Matei dacă ar pleca gratis de la FCSB. Chiar i-am transmis un mesaj. Cred că era vărul sau fratele lui într-o benzinărie. Și-ar dori să plece și ar vrea să vină la Dinamo. Nu am zis ‘Nu!’ pentru că îl știu. Dar doar dacă vine gratis, Acolo e și presiune mare (n.r. la FCSB), nu au răbdare”, a spus Mircea Rednic în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Botoșani.

Florentin Matei în meciul Concordia Chiajna – FCSB

Gigi Becali îl lasă să plece la Dinamo

Gigi Becali nu îl mai dorește pe Florentin Matei la FCSB, chiar dacă mijlocașul în vârstă de 26 de ani nu a apucat să demonstreze ce poate să facă pe teren. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că l-ar lăsa pe Florentin Matei să plece la Dinamo la finalul sezonului 2018 – 2019, acolo unde ar urma să încaseze un salariu lunar de 10.000 de euro + bonusuri de goluri, assisturi și obectiv.

“Matei la vară pleacă unde vrea. La Steaua îți dai seama repede dacă unul este sau nu bărbat. Nu e nevoie de mai mult. Matei e doar talent”, a declarat Gigi Becali, patronul formației FCSB, pentru Pro X.