Fotbal intern

Mircea Rednic, criticat dur. “A fost o palmă şi pentru ce i-a făcut lui Niculescu. Discursul lui a fost prost!”

21.12.2018 | 21:29
Mircea Rednic criticat dur A fost o palma si pentru ce ia facut lui Niculescu Discursul lui a fost prost

Mircea Rednic a fost criticat dur de Cristi Munteanu după ce FC Dinamo Bucureşti a fost umilită pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-4, în etapa 21 din Liga 1 Betano, ultima din 2018. Fostul jucător din “Ştefan cel Mare” nu a ezitat să-l taxeze pe antrenorul “câinilor” pentru modul în care se prezintăpă echipa.

Cristi Munteanu susţine că Dinamo are echipă de play-off, dar în interiorul clubului s-au întâmplat câteva lucruri care nu îi ajută pe dinamovişti. Mai mult, fostul portar a comentat şi în legătură cu modul în care “Puriul” l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu, antrenor dat afară de Ionuţ Negoiţă după o lună.

Mircea Rednic e criticat dur de Cristi Munteanu

“În acest an, Dinamo a avut un joc mediocru, submediocru. Şi cu Rednic, şi fără Rednic… Dinamo are clar echipă de play-off, dar nu ştiu ce frământări au fost acolo, ce s-a întamplat, de ce nu merg lucrurile. Rednic a ajuns deja la 11-12 meciuri, a mers 1-2-3 etape să dea vina pe alţii. Din mişcările pe care el le face, e clar! Eu mi-am dat seama că el pregăteşte sezonul viitor. Eu zic de o lună că sezonul ăsta e terminat. Rednic nu a abordat de la început cum trebuie, nu a avut speech-ul ca să-i facă să joace.

Poţi să spui orice, dar nu că Rednic nu a preluat o echipă de la Bratu, nu de la Niculescu, care să nu fie de play-off. Dacă mai pui şi experienţa lui, şi valoarea lui de antrenor… Discursul lui a fost prost de atunci, şi-a pierdut vestiarul, iar meciul cu Craiova a fost un foc de paie. E o prostie asta cu blat cu Craiova. Craiova se bate la campionat şi face blat ca să ia 3 goluri de la Dinamo? E o tâmpenie! Cred că va avea răbdare Negoiţă cu el, pentru că nu-şi permite să-l demită şi pe el. Nu se va bate la retrogradare, dar va fi la fel ca în sezonul trecut. Rednic trebuie să deschidă acum ochii bine, ca să vadă ce face. Să-şi formeze lotul pentru sezonul viitor. Să pregătească lotul şi să se bată, frate, la campionat, la primele trei locuri!, a declarat Cristi Munteanu pentru Pro X.

“Dumnezeu nu doarme! A fost o palmă şi pentru ce i-a făcut lui Niculescu!”

“Mai e şi faptul că Dumnezeu nu doarme şi probabil că a fost o palmă şi pentru ce i-a făcut lui Claudiu Niculescu. Te gândeşti şi la asta, le pui pe toate în calcul. Pentru că Rednic a greşit, el trebuia sa vină la Dinamo în momentul în care se termină turul sau în iarnă. Punct! Mai ales că era Claudiu Niculescu, un fost jucător de-al lui. El nu trebuia să accepte. Nu e normal, mă, la valoarea ta, că eşti Rednic! Şi ai şi un lot de play-off! Nu ai de primele trei, dar de play-off îl ai clar. Nu i-a ieşit, nu a găsit speech-ul bun, nu a fost inspirat”, a adăugat fostul portar al lui Dinamo pentru sursa citată mai sus.